/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Brabantia

Brabantia er et selskap som designer og produserer et stort antall husholdningsprodukter. De er mest kjente for sin pendalbøtte, skittentøyskurv, smart oppbevaring og ulike kjøkkenredskaper som er resultatet av over hundre års innovasjon og utvikling.
Brabantia
Brabantia
På lager
Kategori
Varemerke

    B

Materiale
Farge
Pris
kr
kr
24 produkter
24 av 24 produkter

Brabantia - designed for living

I 2019 feiret selskapet 100 år og har helt siden starten hatt en sterk tro på holdbare produkter, både miljø- og materialmessig, designet for å leve med og gjøre hverdagen enklere. Slagordet deres, som oppsummerer produktene deres godt, lyder Designed for living.

Brabantias filosofi

Alt Brabantia designer har en tanke bak seg, både i produksjonen der gjenvunnet materiale og andre miljøfaktorer spiller en stor rolle, og i selve produktene som designes for å både effektivisere hverdagen og gjøre den enklere, morsommere og samtidig være vakre å se på når de ikke er i bruk. De er for eksempel kjent for sitt ikoniske Patrice-mønster, som er et blomstermønster i fargene brunt, oransje og rosa.

Fra pedalbøtter til brødbokser

Brabantias produkter, som for eksempel deres slitesterke skittentøyskurver og ikoniske Pedalbøtte 30 L, har en lang holdbarhet som kommer til å være en sentral del av hjemmet ditt over en lang tid. Både på grunn av at produktene er laget i et slitesterkt materiale og at de er så veldesignet at du ikke blir lei av dem med det første.
Det speiler selskapets filosofi. Å skape brukervennlige produkter som holder lenge og som gjør at tiden hverdagspliktene tar, føles litt kortere.
Produktene har blitt såpass populære siden de klarer å kombinere funksjonalitet og innovasjon med miljøbevissthet og en vakker innpakning.

Brabantias kjøkkenprodukter

I dag tilbyr Brabantia smarte husholdningsprodukter innen alt fra innredning til baderommet i form av toalettbørster, pedalbøtter og skittentøyskurver, til kjøkkenprodukter som oppvaskstativ, oppbevaringsbokser og brødbokser.
De lager også produkter som gjør matlagingen enklere, som for eksempel gryter og deres velkjente korketrekkere som finnes i milliontalls hjem verden over. Når de først ble lansert i 1985 var de en revolusjon med sitt vakre og brukervennlige design og materialet som var av holdbar plast.

Brabantia og Cervera

Produktene sammenfatter sortimentet deres godt, et like vakkert som brukbart design laget i materialer som er holdbare, både i bruk og miljø synsvinkel.
På Cervera er vi stolte over at Brabantia er en del av vårt utvalg, da det er et selskap som ligger i framkant innen produksjon av husholdningsprodukter.

Brabantias historie

Selskapet ble startet i 1919 i regionen Brabant i Holland. Da som nå er det et familieselskap. Fra starten laget de melk- og andre typer kanner men med årene ble produktkatalogen utøket.
De har dermed en lang historie av å ta husholdningsprodukter som brukes i det daglige livet og utvikle disse til gjennomtenkte designobjekter. Dette har vært en rød tråd i produksjonen gjennom årene. Som for eksempel i 1955 kom en av deres mest populære produkter, pedalbøtten, ut på markedet og den har siden den gang fulgt med teknologiens utvikling frem til dagens pedalbøtter med “touch bin”-teknologi, som er en funksjon for automatisk åpning og lukking av søppelbøtten.
I dag produserer de i tillegg til pedalbøttene også oppvaskstativ, kjøkkenredskaper, andre typer søppelbøtter, strykebrett og deres velkjente tørkestativ.