/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Lyngby Porcelain

Det danske selskapet Lyngby Porcelain har eksistert siden 1936. Selskapet designer porselen, vaser, lyslykter og andre vakre designgjenstander. Alle produktene har et gjennomtenkt design og holder høy kvalitet.
Lyngby Porcelain
Lyngby Porcelain
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
160 produkter
40 av 160 produkter

Lyngby Vase

Lyngby vase har blitt en ordentlig klassiker som finnes i flere forskjellige varianter. Lyngby vasen kan fylles med blomster, men gjør seg godt på egenhånd også. Plasser dem på en hylle, kommode eller på et bord. Vasen er en veldig vakker innredningsdetalj som er vanskelig å bli lei av.

Lyngby vase - sett på tre

Hos oss på Cervera finner du Lyngby vasesett. Settet består av tre vaser i forskjellige størrelser. Vasene har størrelsene 8, 10 og 12 cm. Perfekt å gi bort som gave til brudeparet, en som skal flytte hjemmefra eller i bursdagsgave. Vaser pleier å bli satt pris på av de aller fleste.

Lyngby lyslykt

Lyslyktene fra Lyngby Porcelain har et stramt og enkelt design som passer i de fleste hjem.Hos oss på Cervera finner du glasslykter i fargene klart glass, blått glass og grønt glass. Bland lyslykter i flere forskjellige farger eller hold deg til en farge. Med lyslykter lyser du opp en mørk kveld på en enkel måte. Vask lyslyktene dine for hånd for at de skal holde seg fine i lang tid.
Lyslyktene i vårt sortiment har samme design som den populære vasen. Du kan derfor med fordel kombinere de to med hverandre. For deg som setter pris på et stilrent formspråk, som har det lille ekstra, er lyslyktene fra Lyngby det riktige valget for deg.

Om Lyngby Porcelain

Selskapet ble grunnlagt i Lyngby som ligger nord for København. Sortimentet består av elegante porselens- og glassprodukter. Selskapet har samarbeidet med etablerte designere og kunstneriske talenter. Lyngby Porcelain kan beskrives som en av Danmarks mest innovative porselensfabrikk. Å investere i et produkt fra Lyngby Porcelain er å investere i tidløst design som kommer til å verdsettes av flere generasjoner fremover.

Monogram i grønt

Selskapets første produkter gjenkjennes gjennom detaljene og monogrammet i grønt som er håndtrykket i bunnen av produktene.