/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Magnor

Magnor glassverk er et norsk glassverk som produserer glass i forskjellige former. Alt fra ulike typer drikkeglass som vinglass, champagneglass og vannglass til tallerkener, lyslykter, vaser og glasskåler. Kjente kolleksjoner fra Magnor er Rocks med sine vakre vaser og Noir vinglass.
Magnor
Magnor
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
308 produkter
40 av 308 produkter

Magnor Glassverk

I over 120 år har deres glassblåsere forvandlet sand til fantastiske glassprodukter, og i dag er de kjent for flere forskjellige produkter laget i samarbeid med et antall fantastiske designere og kunstnere. Alt fra Magnors mange champagneglass til forskjellige glass og pyntegjenstander. Blant de produktene som har fått mest oppmerksomhet, bortsett fra Halvor Bakkes vinglass som ble presentert ovenfor, er Knut & Kjartans kolleksjon Iglo lyslykter og Iglo vaser der Iglo produktene kan brukes både som vase og lysholdere. En annen kolleksjon som virkelig skiller seg ut er den kjente blomsterdekoratøren Finn Schjølls fantastiske Florytale-serie med tilhørende asjetter, tallerkener, kopper og skåler.

Magnor Glass

Magnor tilbyr et stort sortiment av vakre glass, alt fra vinglass og champagneglass til vannglass og ølglass. Alle glassene fra Magnor Glassverk er laget for hånd av dyktige håndverkere og designet i samarbeid med en rekke forskjellige designere. Velg blant elegante og klassiske håndblåste glass fra serien Alba Fine Line eller glass fra serien Noir, som består av munnblåste og håndlagde glass i en vakker røykfarget tone.

Magnor champagneglass

Vakre å se på er også Happy Champagneglassene. Designet av deres egne Studio Magnor Design, finnes glassene i flere herlige fargetoner. De gule, grønne, rosa eller blå glassene kan brukes både som champagneglass eller cocktailglass med sin distinkte form og herlige farger.

Designet av Halvor Bakke

Mange av deres mest populære produkter er designet av Halvor Bakke. Han har designet serier for Magnor Glassverk som Magnor Rocks med lyslykter, stormlykter og vaser samt Magnor Noir med sine tallerkener, champagneglass og karafler.
Halvor bakke er en av Norges mest kjente interiørdesignere og han er ikke kun kjent for alle produktene han har designet, men også for å medvirke i flere populære tv-programmer. Han har designet alt fra møbler til glasskolleksjonene som han har skapt sammen med selskapets glassblåsere.

Kolleksjonen Alba glass

Teresa Bergerud er en prisbelønnet designer som har designet mange fine kolleksjoner for glassverket. Blant disse utmerker den vakre glasskolleksjonen Alba seg. Alba Fine Line består av champagneglass, cognacglass og whiskyglass. Hun har også laget den populære serien Antique, som i likhet med Alba serien har spesielle rødvinsglass og hvitvinsglass samt vakre vannglass med fin form og mønster i bunnen. Disse fine mønstrene går igjen i alle glass i Antique-serien. Også glassene i Alba-serien har sitt utmerkede mønster av linjer som gjør glassene både behagelige å holde i og vakre å se på!

Håndlages på glassverket

Glassverket ble grunnlagt allerede i 1896 i den lille byen med samme navn, ikke langt fra svenskegrensen.
Da som nå nå er deres produkter håndlagde og munnblåst med stor omsorg og kjærlighet. Selv om utviklingen av nytt design og produksjon med mer holdbart glass har gått fremover siden starten, er mye fortsatt likt når smeltet sand på magisk vis forvandles til gnistrende glass.

Magnor og Cervera

Glassverket ligger kun 3 km fra svenskegrensen så båndene mellom Sverige og Norge har alltid vært der hos selskapet. Og nå er vi på Cervera veldig stolte over å kunne tilby Magnors herlige utvalg i Cerveras store sortiment av borddekkingsprodukter og pyntegjenstander. De like vakkert designede som nøye produserte produktene har en selvklar plass i Cerveras produktkatalog.