/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sagaform

Selskapets produkter har fokus på matlaging og bordekking, i både hjemmet og naturen. I sortimentet er det mange produkter som passer utmerket å gi bort, enten som gave til et middagsselskap, bursdagsgave eller konfirmasjonsgave.
Sagaform
Sagaform
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
204 produkter
40 av 204 produkter
Det at produktene er pakket inn i fin emballasje, i tråd med produktenes design, gjør dem enda mer passende å gi i gave, enten til noen andre eller til seg selv.
Enten du er på jakt etter en lekker termokopp, tekopp, salatskål, lyslykt, glass, karaffel eller kopper, finner du det hos Sagaform.
Produktene har stilrene og smarte detaljer som gjør hvert produkt unikt.
Sagaform er både selskapet og varemerket. Selskapet inkluderer også ByOn, Victorian og Vakinme. Selskapet har utviklet svensk design i over 25 år. I samarbeid med anerkjente designere utvikler selskapet funksjonelle, tiltalende og prisgunstige produkter.

Populære produkter

Mange produkter innenfor Sagaforms sortiment har oppnådd stor popularitet. Kanskje du finner et produkt du virkelig liker, i så fall kommer det helt sikkert til å verdsettes av mange andre også.

Karaffel

Karaflene i serien Nature har flyttet inn i mange hjem. Den stilrene designen tiltaler mange. Karaffelen har enkle linjer og en morsom detalj i form av en trekule som fungerer som en kork.
Har du falt for karaflene og vil ha mer, har selskapet i tillegg produsert olje- og eddikflasker i lignende design.

Piknik

Hvis du vil bli proff på piknik, bør du starte med å sjekke ut Sagaforms brede piknik sortiment. Der finner du flere forskjellige varianter av kjølebager, blant annet praktiske som du kan bære på ryggen. Sagaform har også lekre bestikk, krus og drikkeglass i krystallformet akrylplast. Bare fordi du er på piknik, trenger du ikke å kompromisse med hvordan du spiser og drikker, tvert imot. Ved å oppgradere pikniktilbehøret ditt blir pikniken akkurat så bra som du ønsker, kanskje til og med litt bedre.
Sagaform har også fine piknikpledd med en vannavvisende side, som gjør at du slipper å være betenkt til å ha piknik etter at en regnskur har passert. Piknikpleddene er enkle å brette sammen og kan bæres i et håndtak. 
Vil du i stedet ha et tynnere pledd, så passer kanskje et håndkle i tynn økologisk bomull deg bedre?

Bærekraftsarbeid

Målet for Sagaform er å produsere produkter som du kan bruke lenge.
Sagaform har fokus på tre aspekter av bærekraft:
  • Det sosiale
  • Det miljømessige
  • Det økonomiske
Sagaform har sitt eget CSR-personale på plass i landene der produktene produseres. CSR er en forkortelse for Corporate Social Responsibility, og det er personalet som er til stede som passer på at kravene som Sagaform har bestemt seg for å jobbe etter, leves opp til. Gjennom internt arbeid og kontroller, samt ved hjelp av uavhengige granskninger, passer Sagaform på at kravene etterleves. Det som kontrolleres er blant annet at de som produserer produktene jobber under gode sosiale forhold, og at produktene ikke inneholder skadelige stoffer. 
Et stort fokus for Sagaform er nettopp kjemikalier. Selskapet er en del av Chemicals Group, som kontinuerlig oppdaterer nye fakta om kjemikalier. På denne måten kan selskapet holde seg oppdatert med den nyeste forskningen.