/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kähler design

Her finner du fantastiske vaser, tallerkener og andre interiørprodukter i glass og porselen fra Kähler Design. Dansk design på sitt beste!
Kähler design
Kähler design
Finns i lager
Varumärke

    H

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
280 produkter
40 av 280 produkter
Kähler er et unikt designmerke som har sine røtter i et lite krukkemakerverksted i Næstved, Danmark og ble grunnlagt i 1839. I dag er Kähler et av Nordens ledende designselskaper og det mest innovative varemerket som kombinerer en storslått historie og håndverkstradisjoner med nåtidens designprodukter gjennom samarbeid med samtidens beste designere.
Når Herman Joachim Kähler åpnet dørene for allmennheten i 1839, kunne han ikke gjettet at keramikken hans senere skulle oppnå verdensberømmelse. Kählers vaser ble allerede satt stor pris på av flere besøkende på verdensutstillingen i Paris i 1889. I dag kan Kähler se tilbake på en unik designhistorie. Tilknyttet til tradisjon, men alltid basert på moderne utvikling. Et stykke dansk kulturarv i over 175 år.

Kähler utvikling

Kählers moderne designobjekter er en hyllest til Kählers unike historie, samtidig som de hedrer det velbevarte håndverket og dessuten er et formsterkt avtrykk av samtiden. De keramiske designobjektene lages nemlig fortsatt for hånd, akkurat som da Kähler sitt eventyr startet i 1839. På samme måte som dekoratørene malte keramikken for hånd, blir fortsatt all den vakre glasuren og fargeleggingen nøye utført med Kählers keramiske håndverktradisjoner.
For hundre år siden utforsket velkjente og respekterte kunstnere som Thorvald Bindesbøll, Svend Hammershøj og Kai Nielsen keramikk på Kähler. I dag fortsetter Louise Campbell, Bjørn Poulsen og Jeanette List Amstrup tradisjonen - med ambisjonen om å tilføre kunst til folket.

Kähler Design vaser - En viktig del av dansk keramikk

Kähler er spesielt kjent for sitt store utvalg av vaser. Kähler vaser fra Omaggio produktlinjen er blant de mest populære da de kjennetegnes av skandinaviske designegenskaper som kombineres med moderne eleganse og håndmalte striper, som har blitt et designmerke for den danske keramikkprodusenten.
Hammershøi er en annen populær produktlinje. Det store utvalget av vaser i denne produktlinjen er moderne versjoner av Svend Hammershøis klassiske mønster. Disse vasene er ekte tidløse keramiske biter som passer i alle skandinaviske hjem.

Keramisk innredning og tilbehør fra Kähler

Kähler er allment kjent for sine vaser og porselen, men de er også kjent for et bredt utvalg av tilbehør til hjemmet og innredning. Med Kählers dekorative gjenstander kan du enkelt endre atmosfæren i en stue, soverom eller andre steder der det trengs, noe som gir et touch av skandinavisk design.
Kähler streber etter å ta det beste fra en kunstnerisk kulturarv og omtolke det i samtidens lys, og resultatet er spirende ny keramikk i et tidløst formspråk som appellerer til mange, men som tolkes individuelt.

Serier

Serier fra Kähler Design: