/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Hammershøi

Hammershøi er en stilren porselensserie fra Kähler Design. Serien består av vaser, lysestaker, bestikk, krukker, tallerkener, kopper og kanner. Det produktene i keramikk har til felles er det riflede mønsteret, som gjør at alle produktene passer sammen. De naturlige fargene gjør seg like godt på egenhånd som sammen. Med produkter fra Hammershøi får du skandinavisk design når det er som best.
Hammershøi
Hammershøi
Finns i lager
Varumärke

    i

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
168 produkter
40 av 168 produkter

Kähler Design

Kähler designer produkter med inspirasjon fra den danske designarven. Produktene som designes får et moderne preg som har oppnådd internasjonale fremganger.

Vase

Vasene fra Hammershøi er like fine med blomster som de er uten blomster. Vasene kommer i flere forskjellige varianter og farger.

Liten vase

Den mindre vasen på 10 cm passer perfekt til den lille stiklingen.
Vasen på 12,5 cm har en vakker avrundet form. Å plassere vasene, med forskjellige former, ved siden av hverandre utgjør et vakkert stilleben.

Stor vase

Den stilrene vasen med en høyde på 20 cm finnes i flere forskjellige farger. Velg mellom en hvit, blå, turkis, grønn, rosa eller beige vase.

Vaser i sett

Vaser i sett er perfekt for deg som vil ha flere mindre vaser som hører sammen. Del opp buketten i flere småvaser eller bruk vasene til stiklinger.

Lysestake

Hammershøi har lysestaker for både telys og lange lys.

Lav lysestake

Den lavere lysestaken for lange lys har samme riflede struktur som vasene. Lysestaken finnes i flere forskjellige farger.

Høy lysestake

Lysestaken har en høy og avlang form med det riflede mønsteret som karakteriserer keramikkproduktene fra Hammershøi. Lysestaken finne si tre ulike høyder: 12 cm, 16 cm og 20 cm.

Bestikk

Med Hammershøi bestikksett får du et sett på 16 deler, som inneholder kniv, gaffel, spiseskje og teskje. Bestikket er laget av rustfritt stål med høy glans.

Krukke

Gi planten din en vakker krukke fra Hammershøi. Krukken i riflet mønster er unik, men stjeler ikke oppmerksomheten fra planten. Med andre ord akkurat det man kan ønske seg fra en blomsterpotte. Krukkene, som er innekrukker, finnes i forskjellige størrelser. Velg mellom en krukke på 26 cm i diameter og en krukke på 11,5 cm i diameter. Perfekt gave til noen som elsker planter.

Kopp

Koppen som rommer 33 cl passer like godt til kaffe som til te. Koppenes stilrene design gjør at de passer bra sammen med andre serviser.
Koppens rifler kan spores tilbake til tidlig 1900-tall da Svend Hammershøi jobbet på Kählers verksted. Det er Hans-Christian Bauer som har tolket mønsteret og gitt det et nytt liv.
Koppene kan vaskes i oppvaskmaskin, opptil 60 grader. Trenger du å varme opp kaffen eller teen kan du gjøre det i mikrobølgeovnen. Koppene tåler mikrobølgeovn opptil 1000 watt. Slitestyrken til koppene gjør at du med fordel kan bruke dem i hverdagen.

Kanne

Kannen er perfekt å bruke som melkekanne eller sausekanne. Eller hvorfor ikke la den fungere som en vase?

Tallerken

Tallerkene, asjettene og fatene i forskjellige varianter fra Hammershøi har et unikt design. De riflede kantene presenterer maten på en vakker måte. Skal du servere flere retter får du et vakkert dekket bord ved å plassere de ulike tallerkenen på hverandre. Tallerkene og fatene er designet av Hans-Christian Bauer.