/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Kenwood

Hvert tredje sekund selges det et apparat fra Kenwood, et sted i verden. Det om noe kan vel sies å være et tydelig mål på selskapets produkter sin popularitet. Med en kjøkkenmaskin fra Kenwood kan du være sikker på at ingenting er overlatt til tilfeldighetene.
Kenwood
Kenwood
Hvert produkt er er godt gjennomtenkt, med de beste materialvalgene og smart og lekkert design. Selskapet utvikler konstant produktene, for at de skal bli bedre og bedre. Dette ved å prøve nye teknologier og teknikker. Kenwood er alltid åpne for å gjøre kjøkkenapparatene sine enda bedre. Og det er noe som blir lagt merke til.
En kjøkkenmaskin fra Kenwood er til å stole på, år etter år.
Unn deg selv en kjøkkenmaskin, eller gi bort til en du kjenner. For de som har en stor interesse for å bake og lage mat er Kenwoods husholdningsassistent en stor hjelper på kjøkkenet.


Kenwood kjøkkenmaskiner

Men en Kenwood kjøkkenmaskin er det enkelt å elte, blande, vispe, mikse og skjære. Elsker du å bake kommer Kenwoods kjøkkenmaskin mest sannsynlig til å bli din bestevenn på kjøkkenet. Kjøkkenassistenten gjør jobben enklere, samtidig som den forbedrer resultatet. Den har dessuten et veldig lekkert design.

Kenwood Chef XL

En av selskapets mest populære kjøkkenassistenter er Kenwood Chef XL. Det er ikke så rart. Chef XL er en kjøkkenassistent utover det vanlige. Kjøkkenassistenten drives av en 1200 watts stor motor og har en bolle som rommer 6,7 liter.
Med en Kenwood Chef XL kan du blande sammen det meste, også slikt som kan være vanskelig å røre sammen. Takket være at kjøkkenmaskinen har en planmiksing kan hastigheten og maskinens effekt beholdes, selv når belastningen er tung.
Den vibrerende hastighetsregulatoren kan du selv stille inn, for at du skal få beste mulige resultat.
Til Chef XL medfølger følgende tilbehør:
  • Visp
  • Deigkrok
  • K-visp
  • Ekstra skål, 6,7 liter, i rustfritt stål
  • Sprutdeksel

Kenwood tilbehør

Bruk tilbehørene på riktig måte for beste resultat.

Ballongvisp

Visp kremen luftig eller rør sammen en løs røre med vispene.

Deigkrok

Den robuste deigkroken er perfekt hvis du skal røre sammen tyngre deiger. Deigkroken takler de fleste deiger.

K-spade

K-spaden er Kenwoods unikt utviklet visp. Vispen når alle skålens vinkler og du får et fantastisk resultat, uansett om du skal røre sammen en pastadeig, potetmos eller kakedeig. Vispen kjennes igjen på at den har formen av en K.

Historie

Selskapet grunnlegges

Selskapet ble grunnlagt i 1947 av Kenneth Wood. Selskapets første produkt var en brødrister, som kunne riste brødet på begge sidene samtidig. Deretter har selskapet utviklet flere smarte kjøkkenmaskiner, som både har lekkert og praktisk design.

Chef lanseres

Når Chef kjøkkenassistent ble lansert i 1950 på utstillingen Ideal Homes Exhibition fikk den umiddelbart oppmerksomhet. Kjøkkenmaskinen ble utsolgt på Harrods etter kun en uke.

Utøker sortimentet

I 1956 utøker selskapet sortimentet sitt med håndmiksere, miksere og strykejern.

60-års jubileum

Selskapet feiret 60 år i 2007. Fra å starte med å ha et produkt i sortimentet, brødristeren, hadde selskapet ved sitt 60-års jubileum over 200 modeller forskjellige kjøkkenapparater og eksisterte i over 40 land.

I dag

Selskapet fortsetter å utvikle produktene sine, med fokus på kundene, akkurat som de har gjort helt fra start.