/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Arabia

I over 140 år har Arabia vært en pioner innen finsk design og et anerkjent varemerke. Siden 1873 har Arabias design preget hjem rundt om i verden med skjønnhet, kvalitet og funksjonalitet. Arabias nøkkelkompetanse er langsiktige, tidløse produksjoner som skiller seg fra konkurrentene.
Arabia
Arabia
Finns i lager
Varumärke

    R

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
358 produkter
40 av 358 produkter

Arabia og Mummi

De aller mest kjente produktene er Mummi-serien, som gjennom årene har blitt svært populære samleobjekter. Her finnes kopper, glass, kanner, tallerkener og skåler. Hver sesong slippes nye motiver og noen forsvinner - så det gjelder å passe på!
Den fantastiske verdenen av Mummitrollene har blitt presentert på Arabias produkter helt siden 1950-tallet. Ved å kombinere de populære og elskede karakterene og historiene med finske designprodukter, former og illustrasjoner av høyeste kvalitet gjør det mulig for Arabia å tilby noe helt unikt; produkter som er funksjonelle, nyttige og vakre å se på som gir hverdagen glede.

Arabias mest populære porselensserier

Arctica, Mummi, Sunnuntai og Esteri er noen av de mest populære seriene.
Artistene som Arabia jobber med produserer lokkende serier som er lagd for å komplettere hverandre. Mummi serien er en av de mer unike, mens Arctica er ensfarget og stilren. Velg det som passer best for deg og tør å eksperimentere litt for å få en mer personlig og unik borddekking.

Arabias designfilosofi

Arabias kolleksjoner er tidløse da de forteller en historie. Arabia vil utvikle porselen som er vakkert, praktisk og lagd for å holde, og føre mennesker sammen.
Arabias serier:
  • Arctica
  • Mummi
  • Sunnuntai
Her finner du alle de populære Mummikoppene våre.

Hvordan jobber Arabia med bærekraft?

I likhet med mange skandinaviske designmerker er etikk og en ansvarsfull produksjonsprosess noe som Arabia virkelig vektlegger. De legger stor vekt på bærekraft og det synes tydelig når Arabia produserer langvarige og funksjonelle produkter. I følge Arabia ønsker de å berike liv med produkter som løser hverdagsproblemer, gjennom ekte innovasjon og smart design med minimal miljøpåvirkning.

Hvilke artister jobber Arabia med?

Arabia jobber med mer enn 20 artister, inkludert: Heikki Orvola, Inkeri Leivo, Kaj Franck, Pekka Paikkari, Pekka Harni, Tapio Yli-Viikari, Heini Riitahuhta, Kati Tuominen-Niittyla, Tove Slotte, Helorinne & Kallio, Miira Zukale, Markku Salo, Kristina Riska, Helja Liukko-Sundstrom, Nathalie Lahdenmaki, Birger Kaipiainen, Fujiwo Ishimoto, Piia Keto, Pattern Bakery, Pentagon Design og Vincent Bakkum.

Arabias historie

Arabia ble grunnlagt i år 1874 i en fabrikk i Helsingfors. Fabrikken produserte porselen, leirgods og forskjellige typer keramikk. I løpet av noen år utgjorde verdien av produksjonen halvparten av den totale årlige keramikkproduksjonen i landet.
Ved 1900-tallet begynte Arabia sakte å danne sitt produktsortiment og begynte å produsere sine egne modeller av ovner, vaser og porselen. Samlingen deres ble tildelt en gullmedalje på Paris verdensmesse i 1900! I 1910 gikk eierskapet fra Sverige til finske kjøpere, og så begynte en periode med sterk vekst! Etter andre verdenskrig begynte Arabia å ansette flere ekstremt talentfulle designere som bygde grunnlaget for alt som eksisterer i dag.