/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Huvila

Huvila serviset fra Arabia er en moderne klassiker.
Hos oss på Cervera kan du kjøpe tallerkener, skåler, kopper og kanner i porselen som er prydet av det nydelige detaljerte Huvila mønsteret med røde villroser.
Huvila
Huvila
Finns i lager
Varumärke

    K

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
11 produkter
11 av 11 produkter

Arabias Huvila mønster

Oppdag det unike og detaljerte røde Huvila mønsteret fra Arabia - en av det finske designselskapets mest elskede mønsterserier. Serviset ble sluppet i forbindelse med Finlands hundreårsjubileum i 2017 og har raskt blitt en moderne klassiker.

Det finnes blant annet tallerkener, kopper og skåler i porselen med blomstrende rødtonet motiv.

Hvem har designet serviset Huvila?

Motivet er designet av den finske designeren Heini Riitahuhta.
Hun er kjent for å tegne alle sine mønstre og former for hånd og lage de veldig detaljerte. Det syns også her. Hun er inspirert av en av Arabias mest kjente designere, Esteri Tomula, som også tegnet sine mønstre, blant annet Pastoraali-serviset, for hånd.

Hvor kommer navnet Huvila fra?

Det er et finsk ord som betyr hus eller villa. Navnet kommer fra at Heini Riitahuhta hentet inspirasjon fra sine barndomssomre og hennes besøk hos sin mormor. Der var det et lysthus som sto i en nydelig hage. Hagen var full med blomster og for det meste vakre villroser. Disse villrosene har gitt inspirasjon til det håndtegnede mønsteret som i dag er Huvila.

Hva består Huvila mønsteret av?

På det unike mønsteret kan man se håndtegnede villroser i et elegant, detaljert mønster som fanger 1920-tallets stil med en moderne twist, i og med at motivet er tegnet for hånd.
Det nydelige designet pryder Huvila serviset som i dag består av:

Arabia Huvila tallerkener og skåler

Siden mønsteret ble introdusert i 2017 har Arabia produsert tallerkener og skåler med det fargerike mønsteret på. Det finnes i dag to tallerkener som er 19 og 24 cm i diameter samt en skål.

Arabia Huvila servise

Det finnes også kopper, vaser, eggeglass, kanner og et stort serveringsbrett slik at du kan få et fullstendig matchende servise i det fantastiske røde Huvila mønsteret. Alle disse porselensproduktene tåler også mikrobølgeovn og kan vaskes i maskin.

Miks Huvila mønsteret med annet Arabia mønster

Ettersom Huvila er et mønster som skiller seg ut kan noen synes det er vanskelig å blande med annet porselen. Men det passer både utmerket til å bryte opp Arabias mer klassiske hvite porselen med noen fargerike Huvila-produkter eller å skape et spennende dekket bord ved å blande for eksempel Huvilas røde blomstermønster med det blå Pastoraali porselenet som også er blomstrete. I og med at Pastoraali-serviset finnes i like produkter og størrelser som dette mønsteret, blir det en veldig fin matching av porselen! Du kan kjøpe både Huvila og Pastoraali servisene hos oss på Cervera!