/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Esteri

Arabias nydelige Esteri porselen er en moderne klassiker. I serien med det blåblomstrete mønsteret finnes tallerkener, kopper, kanner og skåler. Kjøp Esteri Tomulas elskede servise på Cervera!
Esteri
Esteri
På lager
Varemerke

    A

  • B

Kategori
Designer
Materiale
Farge
Pris
kr
kr
6 produkter
6 av 6 produkter

Arabia porselen med blått mønster

Det nydelige Esteri mønsteret har blitt en moderne klassiker og er et av det finske designselskapet Arabias mest elskede mønsterserier.
Det finnes tallerkener, kopper og skåler i porselen som prydes av det 70-tallsinspirerte blomstermønsteret i forskjellige blå nyanser.

Hvem har designet Esteri?

Mønsteret har fått navnet sitt fra den finske designeren Esteri Tomula (1920-1998) som designet mønsteret i 1973. Hun var kjent for å tegne alle sine mønstre og former for hånd og lage de veldig detaljerte. De syns også i de intensive illustrasjonene som utsmykker serviset.

Hva er det på Esteri mønsteret?

Det retroinspirerte mønsteret består av vakkert illustrerte blomster i en blå fargeskala. I dag pryder det blomstrete motivet et servise som består av:

Arabia Esteri tallerkener og skåler

I serien er det to tallerkener som er 19 og 24 cm i diameter samt en matchende skål.

Arabia Esteri Kopp

Det finnes også kanner og serveringsfat i serien. Veldig populære å både få i gave og bruke til kaffen, er den fine koppen med blomstermønster. Alle disse porselensproduktene fra Arabia tåler mikrobølgeovn og å vaskes i maskin slik at du kan bruke dem daglig.
Kjøp din favoritt eller et helt matchende servise i det fantastiske blå mønstret.

Miks ulike Arabia mønster

Hvorfor ikke blande serviset med annet porselen fra Arabia? Det passer utmerket til å bryte opp deres mer klassiske hvite porselen med noen fargerike produkter. Du kan også skape et spennende dekket bord ved å blande for eksempel dette blomstermønsteret med det blå Pastoraali porselenet som også er blomstrete. I begge disse servisene finnes samme produktene, for eksempel tallerkener og kopper, i enhetlige størrelser slik at det blir en fin matching av porselen! Du kan kjøpe både Esteri, Pastoraali og mange andre serviser fra Arabia hos oss på Cervera!