/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Riedel

Riedel har produsert glass av ulike typer i elleve generasjoner. Produksjonen startet allerede i 1756. Med Riedelglass får du en eksepsjonell smaksopplevelse. I sortimentet finner du i tillegg til Riedel vinglass, blant annet Riedel champagneglass og drinkglass.
Riedel
Riedel
På lager
Kategori
Varemerke

    C

  • D

Designer
Materiale
Farge
Pris
kr
kr
192 produkter
40 av 192 produkter

Riedelglass

Utvikles i samarbeid med spesialister.
Selskapet inngår i Riedelkonsernet. Konsernet eies og drives av familien Riedel som over tid har utøket virksomheten. I likhet med selskapet har også glassene utviklet seg over tid. Glassene produseres sammen med spesialister som alle har hvert sitt spesialistområde på respektive drue og område. Spesialistene prøver opp til 20 prototyper for å finne det optimale glasset. Hele utviklingsprosessen er unik for varemerket og kan ta opp til 2 år per glasstype.

Riedel vinglass

Anpasses etter druesortens egenskaper
Glassenes design bygger på de eksepsjonelle egenskapene hos hver druesort. Disse egenskapene er de som igjen bestemmer form, størrelse og diameter på glassene. Glassene er formet slik at de konsentrerer duftaromaene og styrer hver vins spesifikke smaker til det stedet i munnen der de best kan oppfattes. Dette gjør at Riedel har blitt et respektert navn blant vinprodusenter og vinelskere i hele verden.

Riedel champagneglass

Med Riedel champagneglass kommer champagne, Cava og Prosecco til sin rett. Glassets form er perfekt for at boblene vakkert skal strømme oppover i glasset og for at smakene skal bli best mulig.

Riedel karaffel

Varemerket tilbyr et bredt utvalg av karafler. Er du på jakt etter karafler som på mange måter ligner et kunstverk, har varemerket det du leter etter. Gi vinen de beste forutsetningene med hjelp av en dekanteringskaraffel.

Riedels garanti

Å kjøpe et Riedel-produkt innebærer å investere i et produkt som er eksplisitt designet for å gi vin, champagne, brennevin og cocktailer mer nytelse. Uansett budsjett og personlige stil, har selskapet noe som passer hjemmet ditt. Selskapet garanterer også produktet ditt mot materialfeil eller annet uventet.

Finn rett glass for deg

Varemerket tilbyr både “sortspesifikke” glass for vinelskere og “vinvennlige” glass for de mer avslappede vindrikkerne. Det finnes Riedel-glass for alle smaker.
Før du kjøper glass fra Riedel kan det også være givende at du kjenner innredningsstilen din, slik at glassene du bestemmer deg for passer inn så bra som mulig.

Riedel på Cervera

Hos oss på Cervera finner du Riedel-glass som forsterker drikkens smak og duft. Velkommen til å finne dine favoritter og tilby et glass vin fra et virkelig vakkert vinglass neste gang du inviterer vennene dine på middag. Visste du forresten at læren om vin og vinproduksjon er en hel vitenskap som kalles ønologi?
Finnes i seriene:
  • Performance
  • Sommelier
  • Superleggero
  • The O Wine Tumbler
  • Veritas
  • Vinum
  • Vitis
Riedel vinglass
Riedel Vinum vinglass