/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Royal Copenhagen

Royal Copenhagen er kjent for sitt håndmalte kongelige danske porselen - eksklusive porselensprodukter i stilrent skandinavisk design med høy kvalitet. Kjente serier er Blue, Black og White Fluted samt Blue og White Element.
Royal Copenhagen
Royal Copenhagen
Finns i lager
Varumärke

  B

 • C

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
362 produkter
40 av 362 produkter
Det blåhvite porselenet med det klassiske mønsteret er produsert og malt for hånd. Med kvalitet og respekt for tradisjonen, er Royal Copenhagens porselen et av de mest luksuriøse og ettertraktede porselen i verden.
Uansett om det er en Royal Copenhagen kopp, juleservise, termokopp, tekopp med fat eller et fat på fot du er på jakt etter, finner du det hos oss på Cervera.

Utvalg

Royal Copenhagen har flere populære serier med porselen, som for eksempel Flora, Princess og Blue Fluted Mega, som alle har kopper, fat og serviser for alle anledninger og humør. Følgende produkter fra de ulike seriene er litt ekstra populære.

Kopp

Kaffekopp, tekopp, termokopp, kopp med fat… Det finnes en kopp for enhver anledning uansett om du foretrekker te, kaffe eller espresso til frokosten, lunsjen eller middagen. Kjør på med klassisk hvitt eller kontrast-koppen i alle mulige herlige farger - med kopper fra Royal Copenhagen kan det ikke bli feil.
Royal Copenhagen kaffekopp tekopp servise
Royal copenhagen tallerkener og fat

Tallerken og fat

Royal Copenhagen tilbyr et stort utvalg av forskjellige tallerkener, fat og serveringsfat. Trenger du et fat på fot eller kakefat i etasjer til bursdagsfesten, eller et salatfat til en herlig salat? Et lite fat eller stort fat? Som alle andre produkter fra det kongelige danske porselenet er også fatene og tallerkene vakre, tidløse og holdbare.

Royal Copenhagen juleservise Star Fluted Christmas

Blir det et dansk servise til jul? Juleporselenet heter Star Fluted Christmas og inneholder alt fra juletallerkener og julekopper til eggeglass, etasjefat og serveringsfat med det herlige julemønsteret. Hos oss på Cervera finner du juleserviset som blir prikken over i’en på julebordet.
Royal Copenhagen juleservise Star Fluted Christmas

Serier

Royal Copenhagen finnes i flere populære serviser, kopper og fat. Følgende serier er litt ekstra populære og du finner selvfølgelig dem og mange andre hos oss på Cervera:
 • Blue Elements
 • Blueline
 • Blue Fluted Mega
 • Blue Fluted Plain
 • Fluted Contrast
 • White Elements
 • White Fluted
 • Star Fluted Christmas

Royal Copenhagen

Royal Copenhagen ble grunnlagt i København i 1775 og er en av Europas eldste porselensprodusenter.
Har du lagt merke til at Royal Copenhagens stempel er en krone? Det er nemlig ikke en tilfeldighet at navnet inneholder Royal og at man snakker om det kongelige porselenet - det var nemlig den danske dronningen Juliane Marie som en gang i tiden grunnla Royal Copenhagen. Dronning Juliane Marie beskrives som en sterk kvinne med en god sans for samtidens behov.

Håndmalt porselen

Porselenet blir håndmalt, og det gjorde også kronen under hvert produkt i starten, før man rundt 1870-tallet gikk over til å stemple logoen. Kronen har forandret seg i løpet av tiden, noe som gjør det mulig å spore gamle produkter til hvilket år eller årtiende de ble produsert ved å se på stempelet.
Det tar hele fire år å lære seg håndverket å male porselen for hånd. Hver enkelte maler har hatt, og har fortsatt sitt egne personlige stempel som er under hvert produkt. Visse malere fra før er velkjente, mens andre fortsatt er et mysterium. Hver maler kjenner derimot igjen sitt eget arbeid ettersom de kjenner igjen sitt eget stempel og håndstil.