Sekiryu
Nyhet: Oppdag japanske kvalitetskniver fra Sekiryu hos Cervera.
Byen Seki i Japan har vært kjent som Japans sverdsentrum i mer enn 700 år. Her har produksjonen av sverd og kniver blitt perfeksjonert til noe av det mest presise og holdbare verden har å tilby. Selskapet bak Sekiryu begynte å lage sverd i 1974. I 1990 ble Sekiryu etablert for å starte produksjonen av kokkekniver. Teknikken som brukes til å lage knivene er den samme som brukes for å lage samuraisverd. Oppdag Sekiryu her!
Master
Sekiryu Master har et blad laget av 8A - høykvalitets japansk molybdenstål. 8A japansk stål har en solid hardhet og skarphet, og er svært motstandsdyktig mot rust. Sekiryu Master-serien har et enkelt design og passer perfekt for deg som foretrekker en enkel og sofistikert kniv, enten du er hobbykokk eller profesjonell. Knivene i serien er sveiset, noe som forhindrer at vann trenger inn i håndtaket. Skaftet er laget av svart POM-termoplast, et stivt og sterkt materiale som gir et godt grep om kniven. De fleste av knivene er håndlaget og håndslipt, en gammel tradisjonell japansk håndverksmetode.
Wood
Sekiryu Wood-serien har tre lag med stål, der midtlaget er laget av 8A høykvalitets japansk molybdenstål. Knivens sider er laget av 420J2 rustfritt stål. De fleste av knivene er håndlaget og håndslipt, en gammel tradisjonell japansk håndverksmetode. Håndtaket er laget av redwood, et bartre fra California med en blank, rødaktig kjerne som mørkner og blir enda finere med tiden.
På lager
Kategori
Varemerke
S
Serie
Materiale
Produksjonsland
Farge
Pris
kr
kr
18 produkter
18 av 18 produkter
Sekiryu Seki Kjøkkenkniver
I Sekiryu sitt utvalg av kjøkkenkniver finner du en kokkekniv, universalkniv, skrellekniv og brødkniv, i tillegg til knivsett på enten 2 eller 5 deler. Samtlige kniver i Sekiryu’s sortiment har en legering av ekstra hardt stål som inneholder blant annet molybden, wolfram og ferrovanadium, som sammen gjør knivbladet ekstra slitesterkt og rustfritt. Hver eneste kniv er håndslipt av de beste knivprodusentene i Japan.
Seki Kokkekniv
Kokkekniven er en av de viktigste knivene du bør ha på et kjøkken og er den tradisjonelle førstekniven hos enhver kokk. Kniven løser de aller fleste oppgaver med ypperste presisjon. Sekiryu har derfor laget to varianter av kokkekniven, både en med og en uten luftlommer, slik at du kan velge ut fra dine egne preferanser.
Seki Universalkniv
Universalkniven har en god vekt, forsterket egg og avrundet tupp, noe som gjør den til en meget brukervennlig kniv på kjøkkenet. Perfekt for fisk og er et fint supplement til den tradisjonelle kokkekniven.
Seki Brødkniv
Med Seki Brødkniv kan du skjære selv de største runde brødene med enkelhet. Denne kniven kan også brukes som en konditorkniv og er den perfekte kniven til alle typer bakverk. Kniven gir deg lengde, presisjon og skarphet på sitt beste.
Seki Skrellekniv
Skrellekniven med luftlommer gir deg full kontroll enten du skal skrelle, skive eller hakke. Denne kniven blir din perfekte lille hjelper på kjøkkenet.
Om Sekiryu
Sekiryu ble etablert i 1974 i den japanske byen Seki. Byen har gjennom flere århundrer vært en betydelig produsent av kvalitetskniver til hele verden og er kjent som Japans sverdsentrum. Her har man i over 700 år perfeksjonert sverd- og knivproduksjonen med enheten mellom menneske og redskap som det høyeste målet. Sekiryu er født frem av denne tradisjonen, 100% ekte Sekikvalitet.