/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Sekiryu

Sekiryu er japanske kjøkkenkniver av ypperste kvalitet, direkte fra byen Seki, kjent som Japans sverdsentrum i over 700 år. Sekiryu gir deg det beste av japansk håndverk, styrke og presisjon og er elsket av alt fra hobbykokken til den profesjonelle mesterkokken.
Sekiryu
Sekiryu
Finns i lager
Varumärke

    E

Kategori
Material
Färg
Pris
kr
kr
0 produkter

Sekiryu Seki Kjøkkenkniver

I Sekiryu sitt utvalg av kjøkkenkniver finner du en kokkekniv, universalkniv, skrellekniv og brødkniv, i tillegg til knivsett på enten 2 eller 5 deler. Samtlige kniver i Sekiryu’s sortiment har en legering av ekstra hardt stål som inneholder blant annet molybden, wolfram og ferrovanadium, som sammen gjør knivbladet ekstra slitesterkt og rustfritt. Hver eneste kniv er håndslipt av de beste knivprodusentene i Japan.

Seki Kokkekniv

Kokkekniven er en av de viktigste knivene du bør ha på et kjøkken og er den tradisjonelle førstekniven hos enhver kokk. Kniven løser de aller fleste oppgaver med ypperste presisjon. Sekiryu har derfor laget to varianter av kokkekniven, både en med og en uten luftlommer, slik at du kan velge ut fra dine egne preferanser.

Seki Universalkniv

Universalkniven har en god vekt, forsterket egg og avrundet tupp, noe som gjør den til en meget brukervennlig kniv på kjøkkenet. Perfekt for fisk og er et fint supplement til den tradisjonelle kokkekniven.

Seki Brødkniv

Med Seki Brødkniv kan du skjære selv de største runde brødene med enkelhet. Denne kniven kan også brukes som en konditorkniv og er den perfekte kniven til alle typer bakverk. Kniven gir deg lengde, presisjon og skarphet på sitt beste.

Seki Skrellekniv

Skrellekniven med luftlommer gir deg full kontroll enten du skal skrelle, skive eller hakke. Denne kniven blir din perfekte lille hjelper på kjøkkenet.

Om Sekiryu

Sekiryu ble etablert i 1974 i den japanske byen Seki. Byen har gjennom flere århundrer vært en betydelig produsent av kvalitetskniver til hele verden og er kjent som Japans sverdsentrum. Her har man i over 700 år perfeksjonert sverd- og knivproduksjonen med enheten mellom menneske og redskap som det høyeste målet. Sekiryu er født frem av denne tradisjonen, 100% ekte Sekikvalitet.