/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

de Buyer

de Buyer har et bredt sortiment kjøkkenartikler. I sortimentet finner du alt fra kullstålpanner, kobbergryter til kjøkkenredskap av høy kvalitet.
de Buyer
de Buyer
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
141 produkter
40 av 141 produkter
Selskapet som fra starten kun henvendte seg til profesjonelle kokker, har nå utvidet markedet sitt til også å omfatte matlagingsinteresserte hjemmekokker. Produktene passer perfekt for de som ønsker kjøkkenutstyr og stekepanner av høyeste kvalitet, for å kunne lage fantastisk mat.

Kullstålpanner fra de Buyer

Selskapet produserer stekepanner i flere forskjellige størrelser, tilpasset forskjellige formål. Enten du er ute etter en paellapanne eller en sauteuse, har de Buyer det i sitt sortiment.

Fordeler med kullstål

Det finnes mange anledninger til å velge en kullstålpanne fra de Buyer.

Naturlig non-stick belegg

En stor fordel med kullstålpanner er at de er laget av et naturlig materiale. Du trenger derfor ikke å være urolig for at det skal havne dårlige stoffer i maten. Ved å brenne inn pannen lager du et naturlig non-stick belegg.

Holdbart

Kullstål er et holdbart materiale. Tar du godt vare på kullstålpannen din kommer den til å være med deg veldig lenge.

Miljøvennlig

Å kjøpe en kullstålpanne er å gjøre et miljøvennlig valg. I tillegg til at kullstål er holdbart, er materialet også fullstendig resirkulerbart.

Presisjon i temperatur

En annen fordel er at pannen enkelt endrer temperatur. Skal du steke noe i en viss temperatur, blir det enklere hvis du har en kullstålpanne. Dessuten kan du steke på veldig høye temperaturer, pass bare på at du varmer opp pannen trinnvis. Varmer du den opp for fort kan du risikere at pannens bunn blir ujevn av de hastige temperaturendringene.

Tåler alle redskaper i pannen

Du kan bruke alle forskjellige typer kjøkkenredskap i pannen, til og med kjøkkenredskap i metall.

Kobbergryter fra de Buyer

Kobbergryter er veldig lekre og kan med fordel plasseres på en åpen hylle på kjøkkenet. Er du på jakt etter en kobberkasserolle, kobbergryte eller kobberpanne finne rdu det hos de Buyer.
Kobber er varmeledende. Pannene i kobber varmes derfor raskt opp. Innsiden i rustfritt stål er perfekt for matlaging.
Kobbergrytene er fine å sette rett på bordet. La gjestene forsyne seg rett fra grytene. Det er neppe noe poeng i å ikke la kobbergrytene få den plassen de fortjener og være en del av borddekkingen.

Kjøkkenredskap

Stekespade, potetstapper, suppesleiv, matpinsett og sleiv finnes i sortimentet. Kjøkkenredskapene er laget i robuste materialer og kommer til å følge med deg lenge. Med rett kjøkkenredskap blir det både morsommere og enklere å lage mat.

Serier

Selskapet har flere populære serier i sortimentet sitt, blant annet Mineral B Element, Complement Cuisine, Choc Resto, Blue Steel, Prima Matera og flere. Hvilken er din favoritt?

Historie

Det franske familieselskapet de Buyer har eksistert helt siden 1830. Selskapet ble startet opp i den franske byen Le Val-d’Ajol og finnes fortsatt i samme området.
Allerede fra start har de Buyer produsert kjøkkenredskap for profesjonelle kokker, til restauranter og større kjøkken. Når selskapet merket en økt etterspørsel av høykvalitative kasseroller og kjøkkenredskap, begynte de i tillegg å vende seg mot en bredere målgruppe.
I dag har de Buyers produkter oppnådd stor popularitet rundt omkring i hele verden.