/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Rosendahl

Rosendahl er designselskapet som assosieres med minimalistisk og funksjonelt design. Hos oss finner du glass, vinglass, ølglass og tallerkener fra Rosendahl og Grand Cru-serien.
Rosendahl
Rosendahl
Finns i lager
Varumärke

    B

  • D

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
296 produkter
40 av 296 produkter
Det var i 1984 at Erik Rosendahl grunnla selskapet og det har siden den gang vokst enormt mye. I dag er det et av Danmarks største familieeide designselskap. Selskapet hele navn er i dag Rosendahl Design Group A/S.

Filosofi

Rosendahls mål er å designe produkter som først og fremst skal være en del av hverdagen, men som også passer til å settes fram under festlige anledninger. Visjonen er at produktene skal brukes daglig. Med et slikt mål kreves det såklart at produktene er produsert for å tåle hverdagslig slitasje. Dessuten må prisen møte det de fleste synes er rimelig å legge på kjøkkenprodukter, porselen og glass som kjøpes til hverdagsbruk. Alle disse faktorene tas i betraktning når et nytt produkt skal designes.

Skandinavisk design

Rosendahl samarbeider med erfarne designere som kan designe det som speiler Rosendahls visjon. For Rosendahl er det i møtet mellom kontraster den beste designen oppstår. Det handler om struktur og kreativitet som sammen skaper noe helt eget.

Produkter

Rosendahl har et bredt sortiment med mange forskjellige produkter. Enten du er på jakt etter produkter til serveringen, matlagingen eller hjemmet, finner du dem hos Rosendahl. Tiltales du av minimalistisk design med det lille ekstra? I såfall kommer du til å finne det du leter etter om du tar en titt blant Rosendahls store utvalg. Stort sett alle produktene har et smart design som gjør hverdagen enklere.

Servering

Rosendahl har et bredt sortiment produkter som passer perfekt å ta frem når det er på tide å servere maten eller drikken. Du finner alt fra middagstallerkener, matbestikk, skåler, kanner, karafler til vinglass og drikkeglass. Skal du servere vin eller lage en drink? I såfall finner du både vin- og drinktilbehør i sortimentet.

Matlaging

Salt- og pepperkvernsett, olje- og eddikflasker og skåler er produkter som gjør matlagingen morsommere og enklere.

Innredning

Piff opp hjemmet ditt med stilrene innredningsprodukter for hjemmet. Hos varemerket finner du lamper og krukker i elegant design som tiltaler de aller fleste. Lampene i serien Soft Spot avgir et mykt og herlig lys. Kjøper du en lampe fra Soft Spot kommer du mest sannsynlig til å ville ha fler. De er nemlig perfekte å plassere ut på forskjellige steder i hjemmet.

Fin gave

Produktene passer utmerket å gi bort i gave. Deres funksjonalitet og treffsikkerhet når det kommer til stilfull design pleier å tiltale mange. Produktene er perfekte å gi bort i gave til de som akkurat har flyttet hjemmefra, de som er matlagingsinteresserte eller de som bryr seg om interiør. Eller hvorfor ikke unne ditt eget kjøkken eller hjem en oppgradering? Fyll hjemmet ditt med varige hverdagsfavoritter som du kommer til å elske år etter år.

Serien Grand Cru

En verdsatt serie er serien Grand Cru fra Rosendahl. I Grand Crus brede sortiment finnes det meste til kjøkken og servering. Grand Crus sortiment inneholder mange forskjellige produkter med ulikt design, men ettersom alt fra selskapet er designet med samme filosofi finnes det en likhet mellom dem alle. De er stilrene og hverdagssmarte.
Rosendahl Grand Cru glass og skål
Rosendahl Grand Cru tallerkener og vinglass