/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Grand Cru

Rosendahl ble grunnlagt i 1984 av Erik Rosendahl. Selskapet siden den gang kontinuerlig fortsatt å utvikle seg, samtidig som klassikere i sortimentet har fått bestå.
Grand Cru
Grand Cru
På lager
Varemerke

    B

  • C

Kategori
Materiale
Farge
Pris
kr
kr
193 produkter
40 av 193 produkter
Rosendahl Grand Cru er serien som har vært med helt fra starten. Det forstår vi på Cervera godt. Serien har hele tiden testet nye veier og overrasker, samtidig som det minimalistiske designet fortsatt gjennomsyrer designet, føles like åpenbar i dag som den gjorde når det første produktet i form av en vinpropp ble lansert. I det brede sortimentet finnes det noe for alle.

Familieeid selskap

Designselskapet hvis fulle navn er Rosendahl Design Group A/S er et av Danmarks største familieeide designselskap. Følelsen for tidløst design og funksjonalitet gjennomsyrer selskapet produkter, og det føles som en selvfølge at selskapet har lykkes så bra.

Grand Crus historie

Grand Cru ble til ved at grunnleggeren Erik Rosendahl, rundt selskapets oppstart, tok kontakt med industridesigneren Erik Bagger. De påbegynte arbeidet sitt med Grand Cru i 1993. Med serien lykkes de å møte visjonen de hadde om å produsere høykvalitets produkter som egnet seg godt i hverdagen, til en god pris.

Grand Cru vinpropp

Det var vinproppen i stål og gummi som var det første produktet i serien. Proppen gjorde stor suksess. Den første måneden ble 20 000 vinpropper solgt, kun i Danmark. Vinproppen inspirerte deretter designet til flere andre produkter som ble produsert etterhvert, blant annet korketrekkeren, folieskjæreren, skjenkeproppen og vinkaraffelen. Vil du servere vin med stil, er det Grand Crus produkter du bør vende deg til.

Mer enn vintilbehør

Grand Cru er fransk og innenfor vinens verden en klassifikasjon på viner som holder høy kvalitet. I dag har serien ikke kun produkter som er relatert til vin. I serien kan du finne alt fra porselen, keramikk, termokanner, glass, bestikk og mye mer. Produktene passer like bra til hverdags som til fest.

Minimalisme og funksjon

Produktene i serien har et minimalistisk design og en funksjonalitet som verdsettes av mange. Filosofien bak designet av produktene er at de skal fungere like bra hver for seg som de skal gjøre sammen. Man kan definitivt si at Rosendahl har lykkes mer enn godt når det kommer til å oppnå denne visjonen.

Stadig utvikling

Serien befinner seg i konstant bevegelse. Rosendahl beskriver serien som et tog der tilhørende vogner bare blir fler og fler. Mulighetene for hvordan serien kan utvikles er derfor mange. Skap din helt egne kombinasjon av Grand Crus produkter som du kan la vokse på den måten som passer deg aller best. Behov kan oppstå og utvikles, og Rosendahl står da klar med produkter for å møte dem.

Perfekt gave

Lekkert design som i tillegg er praktisk pleier de aller fleste å sette pris på. Produktene i serien passer derfor utmerket til å gi bort som gave til noen du er glad i. I det brede sortimentet finner du alt fra karafler, termoflasker, glass, skåler og vin- og drinktilbehør. Det finnes med andre ord noe for alle og enhver. Passer like bra å gi bort som en vertinnegave om du er invitert på middag, som bursdagsgave eller bryllupsgave. Det blir helt enkelt aldri feil med Rosendahl Grand Cru.