/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Bialetti

Bialetti sine kaffepressere og kaffekokere gir deg kaffe av høyeste kvalitet. I Italia er kaffekulturen utbredt og mange italienere anser at kaffen skal være av høyeste kvalitet. At Bialettis kaffekoker finnes i ni av ti husholdninger i Italia sier derfor mye om hvilken kaffe en Bialetti kaffepresse eller kaffekoker gir.
Bialetti
Bialetti
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
42 produkter
40 av 42 produkter
Varemerket har blitt ledende rundt om i hele verden. Dette takket være kvaliteten, enkelheten og funksjonaliteten. Har du først begynt å lage kaffen din i en mokkabrygger fra Bialetti, kommer du neppe til å vende tilbake til en annen type kaffekoker.

Det begynte i Italia

I Italia, der kjøkkenet er hjemmets hjerte og kaffe er en pasjon som fører sammen familie og venner, startet Alfonso Bialetti sitt nå verdensomspennende selskap.

1919

Det var i 1919 Alfonso Bialetti åpnet verkstedet sitt i Crusinallo i Italia. Hans opprinnelige tanke var å produsere halvfabrikat i aluminium, men den tanken slapp han fort. Han begynte i stedet å produsere ferdige gjenstander med skallforming.

1933

Varemerket ble til i sammenheng med at Bialetti oppfant Moka Express. Moka Express presenterte en helt ny måte å lage kaffe på. Det som var vanligst på den tiden når Bialetti produserte kaffekokeren sin, var å brygge kaffen på omtrent samme måte som man brygget te.
Moka Express revolusjonerte kunsten å brygge kaffe. Med sin avanserte teknikk og distinkte styling tilbød den noe helt nytt.
Bialetti var de første til å lage en kaffebrygger som kunne lage en såpass smaksrik kaffe som Bialettis kaffekoker gjorde. Både materialet, aluminium og bryggingsprosessen skilte seg veldig ut fra andre kaffebryggere.

1957-1977

Gjennom smarte og strategiske markedsføringskampanjer økte kaffekokerens popularitet kraftig mellom 1957 og 1977.

Bialetti mokabrygger

Det var mokabryggeren som var selskapets første store suksess. I sortimentet finnes det i dag flere forskjellige varianter bryggere, anpasset for å brygge ulike antall kopper. Det finnes også mokabryggere anpasset for induksjonsplate.
Mokabryggeren kalles også for espressobrygger. Dette er fordi kaffen på mange måter minner om espressokaffe. Du kan drikke kaffen som den er eller bruke den til cappuccino eller kaffe latte.
Slik lager du kaffe i en mokabrygger
  1. Fyll bryggeren med vann og malt kaffe
  2. Sett bryggeren på komfyren og la bryggeren ta seg av resten.
Resultatet blir fantastisk god kaffe.

Bialetti kaffepresse

Bialettis kaffepresser finnes i forskjellige størrelser, som alle brygger ulike mange kopper. Velg den presskannen som passer deg best. Med en pressobrygger får du god kaffe hver gang.
Slik lager du kaffe i en kaffepresse
Å lage kaffe i en kaffepresse er enkelt.
  1. Fyll kannen med grovmalt kaffe
  2. Hell varmt vann i kannen. Vannet skal helst være 90-96 grader. Det er den temperaturen vannet har rett før det begynner å koke. Hell først opp halve mengden med vann.
  3. Rør rundt.
  4. Hell i resten av vannet.
  5. La kaffen trekke i 4 minutter og press deretter ned kaffepressen.

Melkeskummer og annet kjøkkentilbehør

I tillegg til mokabryggere og kaffepresser, finner du annet praktisk kjøkkentilbehør i sortimentet, som melkeskummer og induksjonsplater.

Verdier

Selskapet jobber hele tiden for å utvikle og fornye produktene sine. Dette er for å kunne tilfredsstille kundenes ønsker på den beste måten. Fokuset ligger også alltid på å finne bedre og mer miljøvennlige løsninger.