/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Tokyo Design Studio

Tokyo Design Studio forener det beste av japansk og nederlandsk porselen. Er du på jakt etter blå-hvitt porselen og eksklusive spisepinner, har Tokyo Design Studio det du leter etter.
Tokyo Design Studio
Tokyo Design Studio
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
65 produkter
40 av 65 produkter

Tokyo Design Studio spisepinner

Er du på utkikk etter noen mer eksklusive spisepinner har Tokyo Design Studio det du leter etter. De vakre spisepinnene i tre er dekorert med fine mønstre som er lette å like. Spisepinnene finnes i flere forskjellige mønster.
Spisepinner er perfekt hvis du skal lage asiatisk mat hjemme. Spisepinnene er også en fin gave å gi bort til noen som gjerne lager og spiser asiatisk mat.

Tokyo Design Studio skåler

Skålene har forskjellige størrelser og former. Bruk skålene som serveringsskåler eller små suppeskåler.

Tokyo Design Studio tallerkener

Velg mellom tallerkener og asjetter i flere forskjellige størrelser og former. Bruk tallerkenene til frokosten, lunsjen eller middagen.

Tokyo Design Studio - nederlandsk og japansk porselen i ett

Tokyo Design Studio har et bredt sortiment av vakre skåler og tallerkener, i forskjellige former og med forskjellig glasur. Det de fleste delene har til felles er den blå-hvite glasuren, det gjør at alle deler harmonerer godt med hverandre.
Liker du japanske tallerkener og skåler med en touch av det lille ekstra? Da har Tokyo Design Studio det du søker. I den unike blandingen av japansk og nederlandsk designtradisjon oppstår noe helt nytt.
Selskapet som ble grunnlagt i 2010 har et designteam som består både av en japansk del og en nederlandsk del. Det resulterer i en kreativ blanding som er vanskelig å motstå.

Tokyo Design Studio serier

I sortimentet finner du blant annet seriene Flora Japonica, Nippon, Japonism Carp, Japonism Lion, Sendan og Soshun Tayo. De ulike seriene passer utmerket å kombinere med hverandre.
I de forskjellige seriene finner du alt fra stilrene og enkle mønster, skapt av prikker eller smale striper, til mer snirklete mønster i form av blomster og naturmotiver. Mønstrene er lette å la seg fortrylle av og det finnes et mønster for alle.

Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn

De fleste delene tåler å vaskes i oppvaskmaskin og kan brukes i mikrobølgeovn. Det gjør at porselenet passer like godt å brukes til hverdags som til fest.

Inspirasjon siden 1500-tallet

Japan og Nederland har latt seg inspirere av hverandre siden 1500-tallet. På den tiden ble porselen importert fra Orienten til Japan. Det nederlenderne da gjorde var å utvikle designet Delft blue, som også ble kalt Deltfajans. Delft blue oppnådde en såpass stor popularitet at japanerne etterhvert gjorde en tolkning av den. Japans og Nederlands lange tradisjon av å inspireres av hverandre er noe som selskapet ønsker å løfte i sitt design.
Produktene produseres i dag i Japan.