/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

House Doctor

De tre søskene som startet danske House Doctor delte tanken om at et vakkert hjem skapes med hjelp av å blande det beste fra flere ulike verdener. Enten det er en lampe eller et nytt porselen du er på jakt etter, finner du det hos House Doctor.
House Doctor
House Doctor
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
199 produkter
40 av 199 produkter

Fokus på detaljer - House Doctor

House Doctors produkter er utviklet in-house og fokuset er alltid på detaljene når House Doctor utvikler et nytt produkt. Og på samme måte håper selskapet at de kan inspirere mennesker til å tenke på detaljene i sine egne hjem når de innreder. At designfilosofien er akkurat sånn vises også på produktenes sluttresultat. House Doctors produkter er som egne små kunstverk.
Designprosessen skjer i flere trinn og hvert trinn får ta sin tid. Stort sett alle produkter tegnes for hånd fra starten. Dette for å få frem den rette følelsen og for å finne en enhetlighet mellom de forskjellige produktene som utvikles hver nye sesong. Alt må stemme overens før kolleksjonen er klar. Alt fra farger, linjer, mønster og struktur på de ulike produktene.

Vakkert i hverdagen

House Doctors steintøy finnes i flere ulike varianter og er både vakre og slitesterke å dekke bordet med. Du trenger ikke å spare tallerkenene til å kun brukes til fest, de kan brukes som hverdagstallerkener ettersom de fleste tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Med House Doctors produkter trenger du ikke å vente med å bruke alt det vakre, men nyte det hver dag. Ikke la porselenet ditt bli stående i et skap, la det heller brukes. Og følg gjerne House Doctors oppfordring om å tørre blande ulike produkter og materialer. 
House Doctor tilbyr et bredt sortiment med alt fra kopper til lamper. Det gjør at du slipper å lete rundt på flere steder. Det har House Doctor allerede gjort for deg. Oppgrader hjemmet ditt med en vegglampe og en krukke samtidig.

Hvordan alt startet

House Doctor er det danske designselskapet som ble grunnlagt av de tre søsknene Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen i 2001. Deres felles tanke var, og fremdeles er i dag, at grunnen for å skape et vakkert hjem er å blande ulike elementer i stedet for å matche dem. De beskriver sin stil som uformell og personlig, samtidig som de håper på å provosere litt. De tre søsknene er enige om at et fint hjem er viktig for livskvaliteten og at hjemmets innredning er verdt å velge med omsorg.
House Doctors mål er å inspirere mennesker til å skape sitt egne unike hjem. Den skandinaviske designtradisjonen med industrielle innslag legger grunnen for House Doctors design, som heller ikke er redd for å hente mye inspirasjon fra andre deler av verden. House Doctor har helt enkelt utviklet et design der de har satt prikken over i-en. Det beste og det litt modige er det som har blitt valgt ut.

Society of Lifestyle

Firmaet er fortsatt basert i Ikast i Danmark, samme sted som der alt startet, men har likevel rukket å utvikles på mange måter. Firmaet House Doctor byttet i 2019 navn til Society of Lifestyle, og ble da i stedet ett av Society of Lifestyles fire varemerker. De andre varemerkene er Nicolas Vahé, Meraki og Monograph. De fire varemerkene, som har ulike sortiment, kompletterer hverandre på en inspirerende måte og fortsetter hele tiden å utvikles. 

Engasjement i bærekraft

Society of Lifestyle jobber aktivt for å bidra til en mer bærekraftig verden og støtter flere miljøprosjekter. “Grow for it” er et av prosjektene som Society of Lifestyle står bak. “Grow for it” er en danske ideell forening som aktivt jobber med å stoppe klimaforandringer ved å blant annet plante trær. Et annet prosjekt som firmaet står bak er “Kenya Book Box”, der fokuset er å hjelpe barn i Kenya med bøker og skolemateriell.