/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Ankarsrum

Den klassiske kjøkkenmaskinen Ankarsrum Assistent Original, produseres og monteres for hånd i Ankarsrum i Småland og har siden oppstarten i 1940 blitt solgt i mer en 1,5 millioner eksemplarer i over 30 forskjellige land.
Ankarsrum
Ankarsrum
Finns i lager
Varumärke

    M

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
2 produkter
2 av 2 produkter
Den karakteristiske, strømlinjeformede designen er like populær i dag som på 50-tallet. I årenes løp har den kremfargede originalen blitt komplettert med flere fargealternativer, og i dag finnes den i 13 forskjellige farger.
Ankarsrum Assistent Original® har ni funksjoner og hele 18 tilbehør. Du kan blant annet vispe, kna, mose, blande, røre, male, rive, kverne og stappe pølser.
 
Maskinen har blitt best i test utallige ganger og den lever videre som en solid, høyaktuell klassiker. Ankarsum Original er også maskinen for deg som vil bake store deiger. I den 7 liter store beholderen kan du bake med opp til 1,5 liter deigveske, noe som tilsvarer 5 kg deig. Med en motorstyrke på 1500 W er det ingenting denne maskinen ikke kan klare på kjøkkenet. Kjøkkenmaskinen er en klassiker på alle måter, ikke minst i formgivingen som fører tankene tilbake til en annen tid.