/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Finns i lager
Kategori
Varumärke

    A

  • B

Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
154 produkter
40 av 154 produkter

Historie

Peter Bodum startet selskapet i 1944 i København. De første årene importerte han glassvarer til Danmark. Det var også da han først kom i kontakt med vakuumkaffebryggeren. Han ble imponert av den fantastiske smaken kaffen fikk i en slik kaffebrygger og bestemte seg for å utvikle et forbedret design. Dessuten ville han at den skulle være tilgjengelig for flere ved å lage en kaffebrygger til en rimeligere pris. Peter Bodum utviklet deretter flere vakuumkaffebryggere som oppnådde stor popularitet.

Familiefirma

Selv i dag drives selskapet av familien Bodum. Peter Bodums sønn, Jørgen Bodum, som er selskapets nåværende CEO, eier firmaet sammen med sin søster Pia Bodum. Sammen sørger de for at selskapet fortsetter å være fullstendig familieeid.
Jørgen Bodum tok over selskapet når han var i 26- års alderen. Han fikk selskapet til å vokse ytterligere med hjelp av lanseringen av Bodums første franske presskanne Bistro. Presskannen ble tildelt en mengde internasjonale priser for sitt miljøvennlige aspekt og lekre design.

Bodum-butikker

Noen år senere flyttet hovedkontoret til Sveits for å få en mer sentral plassering i Europa. I 1986 åpnet den første butikken i London. Deretter skulle det ikke drøye lenge før det ble åpnet butikker i Paris, København, Zürich, Tokyo, New York og mange flere byer.

Ikke bare kaffe

Når Bodum nevnes er det mange som tenker på deres populære presskanne. I tillegg til presskanner og kaffebryggere har selskapet også utviklet vannkokere, kaffekverner, bestikk, tekstiler og andre hjem- og kontorprodukter.

Kaffeglass

Kaffeglassene Pavina er dobbelglassede kaffekopper som finnes i flere forskjellige størrelser. I glassene, som er laget av klart glass, kan man se drikken i glasset, noe som både er fint og praktisk. Takket være at glasset er laget av doble lag med glass, beholder det varmen lengre samtidig som du slippe rå brenne deg på det. Bruk glasset til varme eller kalde drikker. Glassene er uten hank.
Glasskoppen Bistro er en stilren glasskopp med hank. Flere av glassene har dobbelvegg, men det finnes også Bistro-glass uten dobbelvegg, avhengig av hva du foretrekker.
I glassene med dobbelvegg kan du, bortsett fra å servere kaffe, også servere varm kakao eller forrettsuppen.

Melkeskummer

Med Chambord melkeskummer kan du smidig skumme melk til kaffen uten at du trenger å være koblet til en stikkontakt. Bare hell i melken i glassbeholderen og dra stempelet opp og ned en liten stund. Straks deretter har du et herlig skum.
Bistro melkeskummer er elektrisk og det eneste du trenger å gjøre er å trykke på en knapp, så har du snart et fint melkeskum.

Termokopp

Bodums kaffekopp i termovariant er like fin å ha med seg på farten som den passer å ha stående på skrivebordet. Termokoppen finne si flere forskjellige farger for at alle skal kunne finne nettopp sin favoritt.

Tekanne

Bodum er kjent for sine presskanner, men selskapet har også levert mange innovasjoner innen tebrygging. i 1991 gjenoppfant Bodum tebryggingen med sin elegante og smarte ASSAM-tepresse. Tepressen har samme bryggesystem som den franske presskannen. Tebladene legges i tesilen i tekannen. Når teen er ferdig brygget er det bare å presse sammen bladene i tesilen ved hjelp av en presser. På den måten får du perfekt te hver gang.

Bodums serier

  • Assam
  • Chambord
  • Pavina
  • Pebo
  • Pour Over
  • Travel Mug
Bodum Travel Mug