/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

WMF

WMF er en av de største produsentene av rustfritt kjøkkentilbehør. I sortimentet finner du blant annet bestikk, kjøkkenredskap og drinkredskap i rustfritt stål.
WMF
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    A

  • B

Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
326 produkter
40 av 326 produkter

WMF bestikk

Selskapet designer barnebestikk og bestikk for voksne. Søker du et bestikk som kommer til å vare over lengre tid har varemerket det du leter etter. Noen populære serier fra varemerket er Boston, Silk, Palermo, Alteo, Firenze, Virgin og Atria. Bestikket kan du kjøpe i sett som består av forskjellig antall deler.

WMF Philadelphia

Philadelphia er den populære bestikkserien som er laget av det rustfrie stålet Cromargan® som selskapet har patent på. Det stilrene designet er klassisk og holder år etter år. Rengjør bestikket i oppvaskmaskinen etter at du har brukt dem. Takket være det spesielle bladstålet er bladene skarpe.

WMF grillbestikk

Rett bestikk gjør det enkelt å skjære gjennom det grillede kjøttet. Sjekk for eksempel ut varemerkets bestikkserie Bistro som er anpasset for å skjære i kjøtt. Grillbestikket har skarpe kniver og spisse gafler, alt for å gjør jobben enklere når man skal skjære kjøttet i biter på tallerkenen.

WMF barnebestikk

Med bestikk i riktig størrelse blir det lettere å spise. Varemerket tilbyr lekne barnebestikk som prydes av Minions, karakterene i Frost, Ole Brum og Løvenes Konge.

WMF kjøkkenredskap

I sortimentet finner du en stor variasjon av kjøkkenredskap. Er du på jakt etter en hvitløkspresse, potetstapper, ballongvisp, palett, kaffemål, rivjern, osteskjærertråd, sil, potetskreller, sitruspresse, timer eller en kjøttklubbe, finner du det hos varemerket.

Kitchen Minis

Serien Kitchen Minis består av kjøkkenmaskiner i en mindre størrelse. Kjøkkenmaskinene har perfekt størrelse for den mindre husholdningen og også det mindre kjøkkenet. Med Kitchen Minis kan du spare plass og energi, men samtidig få et perfekt resultat.

WMF kniver

Med gode kniver blir det morsommere å lage mat. Varemerkets kniver kan du stole på. Velg mellom kniver anpasset for ulike råvarer.

WMF drinktilbehør

Med det rette drinktilbehøret blir det enkelt og lett å blande sammen en drink. Søker du en shaker, lommelerke, vinkjøler eller vinpumpe finner du det i sortimentet.

WMF kjøkkenmaskiner

Er du på jakt etter en pålitelig kaffebrygger, sandwichgrill, brødrister eller et fonduesett? I så fall finner du det i varemerkets brede sortiment.

WMF Cromargan®

Cromargan® er varemerkets egne produserte rustfrie stål 18/10. Selskapet bruker alltid rustfritt stål av høyeste kvalitet til alle produktene sine. Stålet tåler å vaskes i oppvaskmaskin, er syrefast, rustbeskyttet og veldig holdbart.
Du kan stole på at selskapet kan stål. Er du ute etter rustfrie stålprodukter som kan følge med deg over lang tid, er selskapets produkter noe for deg.

Om varemerket

Det internasjonale varemerkets håndverkstradisjoner strekker seg hele 160 år tilbake. Varemerket står for innovative løsninger når det kommer til kjøkkenredskaper. Design, estetikk og funksjon møtes når selskapet utvikler produktene sine. Er du på jakt etter høykvalitative kjøkkenprodukter i form av gryter, drinktilbehør og kjøkkenredskaper har varemerket det du leter etter.
Selskapet har produkter for alle trinn i matlagingen. I sortimentet finner du alt fra kniver til kjøkkenmaskiner og bestikk. Nyt matlagingens alle deler ved hjelp av produktene i sortimentet.
Selskapet ble grunnlagt sør i Tyskland, i byen Geislingen. Siden starten har selskapet strevd etter å lage produkter som gjør matlagingen morsommere.