/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Nachtmann

Nachtmann er produsenten av krystallglass som har eksistert siden 1834. Nachtmann har med andre ord en lang erfaring med å lage vakre og elegante glass. I sortimentet finnes det krystallglass for alle smaker.
Nachtmann
Nachtmann
Finns i lager
Varumärke

  L

Kategori
Material
Färg
Pris
kr
kr
95 produkter
40 av 95 produkter

Drikkeglass i krystallglass

Nachtmanns sortiment består blant annet av drikkeglass i form av whiskyglass, champagneglass, longdrinkglass, likørglass, hverdagsglass, vinglass, tumblere, brusglass, tonicglass, rødvinsglass, hvitvinsglass og ølglass.

Krystallkarafler

Nachtmann har mange vakre karafler i krystall. Med en krystallkaraffel får hjemmebaren umiddelbart et løft.

Krystalltallerkener

Krystalltallerkener gir maten en annerledes og tiltalende presentasjon. Med krystalltallerkener er det enkelt å få et fint dekket bord.

Krystallvaser

Vaser i krystall gjør seg like godt på egenhånd, som fyllt med blomster.

Historie

Nachtmann ble grunnlagt i 1834 av Michael Nachtmann i Bayern. Allerede fra begynnelsen produserte de krystallgjenstander av høy kvalitet. Filosofien var å prøve å bevare Bayerns tradisjon med å produsere vakre krystallgjenstander.
Selskapet bruker de beste råvarene og en miljøvennlig teknologi. I dag er alle fabrikkene til selskapet ISO-sertifisert.

Serier

Noen av Nachtmanns glasserier:
 • Noblesse
 • Bossa Nova
 • ViVino
 • Saphir
 • Punk
 • Quartz
 • Jules
 • Sphere
 • Spring
 • Petals
 • Highland
 • Sculpture

Noblesse

Noblesse er serien for de som liker glass med tyngde, med snitt der krystallen får komme til sin rett. I serien finnes flere forskjellige typer glass og bartilbehør. Passer like godt til drinken som til vann eller juice.

Bossa Nova

Bossa Nova gir krystallglasset et nytt snitt. Glasset har en tekstur som minner om veveteknikken panama. Det er vanskelig å motstå fristelsen å kjenne på glasset.

ViVino

Serien ViVino lager glass av høyeste kvalitet, både når det gjelder stabilitet, funksjonalitet og holdbarhet. Alle glassene er designet for å passe perfekt til den vinen som det er laget for. Alle glassene i serien er produsert i Tyskland. Produksjonen av glassene møter de høyeste kravene når det kommer til bærekraftsarbeid.
ViVino er det opplagte valget for vinelskeren.

Saphir

Serien inneholder stilrene krystallvaser. De enkle og rette linjene gir vasene et elegant uttrykk. Passer like godt med et par snittblomster som til større buketter.

Punk

Serien Punk er designet av Anke Buchmann i 2017. Serien har blitt produsert i samarbeid med Central Saint Martins i London. Punk er noe utenom det vanlige.

Quartz

Serien Quartz har hentet inspirasjonen sin fra kvartssand som er en av de viktigste ingrediensene i krystallglass. Det er Catherine Merrick som har designet serien. Merrick vant Nachtmanns NextGen-konkurranse i samarbeid med Pratt Institute i New York.

Jules

De rette linjene i serien Jules er vanskelige å motstå. I serien finnes flere fine longdrinkglass og tumblere. Perfekt for vann, drinker og cocktailer.

Sphere

I serien er det flere vakre deler. Den bølgete krystallen har en myk framtoning som er lett å like.

Spring

De små blomstervasene i serien Spring er vakre å sette sammen i små grupper, men passer også bra å spre ut på forskjellige steder i hjemmet.

Petals

Krystallen i serien Petals er levende og vanskelig å rive blikket fra.

Highland

Glassene og karaflene i Highland har et diskret design som er lett å like.

Sculpture

Ahmet Uslu, som studerte ved Konstfack i Sverige, skapte serien Sculpture for Nachtmann i 2012.