/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Chef & Sommelier

Chef & Sommelier er varemerket som produserer champagneglass, vinglass og vannglass som er like vakre som de er slitesterke. Med glass fra Chef & Sommelier trenger du ikke å være redd for å skåle med glassene.
Chef & Sommelier
Chef & Sommelier
Finns i lager
Varumärke

    N

Kategori
Material
Färg
Pris
kr
kr
743 produkter
40 av 743 produkter

Chef & Sommelier Glass - utviklet av eksperter

Vin- og matkyndige personer er med på utviklingen av glassene. Det gjør at glassene fremhever drikken de er beregnet for på beste måte. Har du brukt tid på å lage maten og kjøpt en god vin å servere til? La i så fall glassene fra Chef & Sommelier forsterke opplevelsen ytterligere.

Holdbar glasskvalitet

Det er materialet Kwarx som gjør glassene både slitesterke og fulle av glans. Kwarx kombinerer med andre ord det beste fra to verdener. Kwarx er en unik blanding og har blitt markedsført som glass som nesten ikke kan gå i stykker. Det slitesterke glasset står i mot riper, noe som gjør at du kan tørre å bruke det. At glassene er så slitesterke har gjort at de har blitt veldig populære på barer og innen restaurantbransjen, men det er selvfølgelig like praktisk å ha holdbare glass i hjemmet som på barer og restauranter.

Chef & Sommelier Open Up

I serien Open Up finner du champagneglass, vinglass, vannglass og karaffel. Seriens glass har en lett kantet form, som også oppleves som myk. Glassene skiller seg ut og gjenkjennes takket være deres unike form. For de som er interessert i mat, drikke og design, er glassene helt perfekte.

Champagneglass 20 cl

Open Up champagneglass er populære glass fra varemerkets serie Open Up. Glasset har det meste man kan ønske seg fra et champagneglass. Det tåler mye, det blir ikke ripete og formen er perfekt anpasset for champagne. Glassets tulipanform gjør at boblene holder seg i glasset.

Champagnecoupe 30 cl

Foretrekker du i stedet å drikke champagnen eller den musserende vinen fra coupe-formede glass har Chef & Sommelier også det i sortimentet sitt. Glassene passer like godt til boblene som å servere desserten fra.

Hvitvinsglass 40 cl

Hvitvinsglassene blir raskt en favoritt som hentes frem ofte. At de er slitesterke gjør at du i tillegg tør å bruke dem til hverdags. Server vann og juice fra vinglassene for et festligere preg i hverdagen. Som vinglass fungerer de like bra til både røde og hvite viner.

Rødvinsglass 47 cl

Rødvinsglasset som rommer 47 cl er perfekt formet for at rødvinen skal komme til sin rett.

Rødvinsglass 55 cl

Rødvinsglasset i en størrelse større føles festlig og luksuriøst. Er du glad i å drikke eikefatlagrede viner, er dette vinglasset perfekt.

Vannglass 38 cl

Vannglasset er fint å plassere ved siden av vinglasset, eller la det stå for seg selv. Fyll vannglasset med vann eller hvorfor ikke blande en drink i glasset?

Karaffel 1,4 l

Uansett hvilken drikke du skal servere, føles det umiddelbart festligere om den serveres fra en karaffel. Bruk karaffelen som vannkaraffel eller la vinen luftes i karaffelen før den skal serveres.

Fin gave

Stort sett alle pleier å sette pris på glass som fremhever drikken på beste måte og i tillegg er slitesterke. Glassene er derfor en perfekt gave til brudeparet, en som skal flytte hjemmefra eller til de som vil oppgradere glassene sine.