/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Wilfa

Hvis du leter etter en kaffemaskin som leverer god kaffe uten problemer eller et vaffeljern som gjør jobben, trenger du ikke lete lenger. Wilfa er et norskeid selskap som ble grunnlagt i 1948 og er i dag en ledende leverandør av elektriske apparater og husholdningsartikler i Norden. Wilfa er et ledende varemerke med fokus på design, kvalitet, sikkerhet og innovasjon.
Wilfa
Wilfa
På lager
Varemerke

    S

Kategori
Materiale
Farge
Pris
kr
kr
66 produkter
40 av 66 produkter

Wilfa vaffeljern

Wilfa har et stort utvalg vaffeljern som gir deg fantastisk gode vaffelopplevelser - hver gang! Enten du er på jakt etter et tradisjonelt enkelt vaffeljern, dobbelt vaffeljern eller et belgisk vaffeljern, vil du finne det her. Vi har blant annet det testvinnende vaffeljernet BELL som gir deg 6 store vaffelhjerter, der den medfølgende øsen gir en perfekt mengde røre som fordeler seg jevnt i jernet. Det justerbare termostatet gir deg muligheten til å selv velge styrken på stekingen og et pip varsler deg når vaffelen er ferdig. På den måten slipper du å stå å følge med på stekingen.

Wilfa Kaffekvern

For deg som funderer på å skaffe deg en kaffekvern fra Wilfa er det viktig å kunne se forskjellen mellom dem, og finne den som passer deg best.
Wilfa Svart Arom er en Wilfas bestselgende kaffekverner og er perfekt til å bruke hjemme eller på kontoret. Denne modellen kan male med fem ulike malingsgrader (kokekaffe, filterkaffe, presskaffe, mokka og aeropress). For å beskytte kaffens smak er kvernen også stålbelagt og laget av gjennomsiktig plast med UV-filter. Med timer-funksjonen kan du stille inn tiden i forhold til mengden kaffe som du vil male.
Wilfa kaffekvern

Hva er det som gjør Wilfa spesiell?

En stor del av Wilfas fremgang er deres mer enn 50 års erfaring i bransjen. Når de først bestemte seg for å fokusere på kaffeutstyr, tok de designpresisjonen sin til et mikroskopisk nivå. Graden av temperatur- og bryggingskontroll i produktene deres er på et annet nivå. I dag fokuserer selskapet på innovasjon og fortsetter å være ledende leverandører av små elektriske artikler.
De siste årene har Wilfa hatt et stort fokus på kaffe og har lansert en serie kaffebryggere og andre kafferelaterte produkter. For Wilfa er miljø og bærekraft veldig viktig og det vises gjennom at de blant annet fra og med 1. september 2020 har innført 5 års garanti på alle deres Wilfa-merkede produkter. 

Wilfas visjon

Wilfas mål er å levere mer enn det som forventes. De vil skape en bedre opplevelse i hverdagen for familien ved å produsere robuste produkter til hjemmet. Fra fokus på produktenes kvalitet til å levere enestående kundeservice, Wilfa vil gi deg en fantastisk opplevelse når du bruker produktene deres.