/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Rosti

Rosti (tidligere Rosti Mepal) lager kjøkkenredskaper i herlige farger og former, og var en del av 60-tallets popkultur. Aller mest kjent blant Rosti sine produkter er den umåtelig populære skålen Margrethe. Rosti serien bidrar til å gi kjøkkenet et helhetlig utseende – produktene kan stables, blandes og matches uavhengig av produktgruppe.
Rosti
Rosti
Finns i lager
Varumärke

    5

  • A

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
142 produkter
40 av 142 produkter
Margrethe skålen er nå nesten et synonym med varemerket og har blitt en dansk verdenssuksess! Elsker du kvalitet og litt farge på kjøkkenet, er Rosti det riktige valget for deg.

Rosti Margrethe skål

Skålen Margrethe fra Rosti har blitt en verdenssuksess. Alle kjenner til den, noen samler på den, og hos mange fører den tankene til koselige stunder på mormors kjøkken. Skålene er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger, og skålene kan stables for å ta opp minimalt med plass i kjøkkenskapene!

Skålsett

Har du lagt din elsk på en spesiell farge på skålene? Sjekk ut det praktiske skålsettet med to eller tre Margrethe skåler i forskjellige størrelser.
Rosti Margrethe bakeboller stablet

Rustfri

Du har vel ikke gått glipp av Margrethe skålen i rustfritt stål? Enda mer holdbar - men selvfølgelig like vakker og stilsikker.

Størrelser

Den populære skålen, eller bakebollen, finnes i flere forskjellige størrelser. De mest populære er de mellomste og de større skålene, 2 liter, 3 liter, 4 liter og 5 liter.

Margrethe historie

Skålen som ble designet i 1955 av den unge talentfulle designeren Jacob Jensen i Sigvard Bernadotte og Acton Bjørns designstudio i København, har blitt en av de største danske verdenssuksessene noensinne. Såpass populære at Dronning Margrethe til og med har lånt ut navnet sitt til den.
Vi har et stort sortiment med Margrethe bakeboller i forskjellige størrelser og farger. Ønsker du å kombinere Margrethe med andre skåler, finner du hele sortimentet vårt med bakeboller og skåler her.

Utvalg

Noen av de mest populære produktene fra Rosti er bakebollene eller vispeskålene Margrethe, men de har også et stort utvalg av andre populære produkter som inkluderer alt fra dørslag og bolle til tilbehør som stekespade og sleiv.

Dørslag

Dørslag som er akkurat i Rostis ånd! Dørslagene har samme størrelser og form som Margrethe skålen og kan derfor kombineres og stables som en fargeklatt på kjøkkenet. Finnes i grønn, grå og blå i to størrelser: 1,5 liter og 4 liter.

Gryteskje

Glem kjedelige sleiver på kjøkkenet som blir stygge etter bare et par gangers bruk! Velg mellom Rosti gryteskje i forskjellige former, farger og størrelser etter ditt smak og behag - her har du kvalitet som holder. Matche gryteskjeen med Margrethe bakebollen eller slipp deg løs med ulike farger.
Rosti Gryteskjeer i forskjellige farger og størrelser

Lokk

Har du behov for å sette skålen inn i kjøleskapet vil du kanskje ha et lokk som beskytter maten. Glem irriterende plastfolie som dessuten er dårlig for miljøet - lokkene fra Rosti kan du bruke igjen og igjen. De finnes selvfølgelig i forskjellige størrelser for å passe de ulike Margrethe bakebollene.

Rosti

Rosti hjelper deg å gi kjøkkenet et både enhetlig og personlig utseende - produktene kan stables, mikses og matches uavhengig av produktgruppe. Kjøkkenredskapene fra Rosti er holdbare og funksjonelle hverdagsredskaper som gir kjøkkeninnredningen et smart og morsomt touch.

Sortiment

For å henge med og oppfylle kundenes ønskemål, fornyer Rosti sortimentet sitt hele tiden. Hver sesong lanseres nyheter flere ganger i nye, aktuelle og moteriktige farger, og selvfølgelig i samme stil! Noen eksempler på nye, morsomme og moderne produkter er de populære lokkene til skålene.
Rosti margrethe bakeboller og dørslag
Rosti margrethe bakeboller med lokk
Rosti margrethe bakeboller i forskjellige farger