/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Zassenhaus

Zassenhaus lager kverner utover det vanlige. Enten det er en pepperkvern eller saltkvern du er på jakt etter, finner du den hos Zassenhaus. Deres forskjellige serier München, Berlin, Hamburg og Frankfurt har alle sine spesialiteter.
Zassenhaus
Zassenhaus
Finns i lager
Varumärke

  A

 • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
133 produkter
40 av 133 produkter
Zassenhaus er i følge mange en av verdens beste kvernprodusenter. Kvernene holder høy kvalitet og resultatet er vanskelig å motstå. Med rett kvern kommer krydderne helt til sin rett.

Keramiske maleverk

Selv om du neppe skal male stein, er det faktisk mulig med Zassenhaus kverner. Det keramiske maleverket er såpass hardt at de takler det meste, til og med stein. I sammenligning med stål er de keramiske maleverkene mye hardere. Maleverkene i kvernene har 25 års garanti.

Justerbare maleverk

Alle kvernene fra varemerket har maleverk som er justerbare. Det innebærer at du kan stille inn kornstørrelsen på det du skal male.

Zassenhaus pepperkvern

Varemerket har et bredt utvalg av pepperkverner. Det du kan være helt sikker på, er at du ikke kommer til å bli skuffet. Pepperkvernene finnes i flere forskjellige modeller, farger, størrelser og materialer. Velg mellom pepperkverner i hvitt, svart, rustfritt og tre.

Zassenhaus saltkvern

I likhet med at det finnes mange pepperkverner, finnes det også mange saltkverner å velge blant i varemerkets sortiment. Ved å male kvernsalt med en ordentlig god kvern, komme rsaltet til å smake ekstra godt.

Zassenhaus München

Serien München er en av varemerkets mest eksklusive serier. Kvernene i serien består av hvitlakkert og svartlakkert bøk. Den nederste delen av kvernene prydes av en stålring. Knoppene på kvernene i serien er slette. Du kan derfor selv bestemme om vil bruke kvernen til salt eller pepper.
Kvernene i serien München finnes i størrelsen:
 • 15 cm
 • 25 cm
 • 35 cm
 • 45 cm

Zassenhaus Berlin

Serien Berlin består av kverner som har et tidløst design som passer hjemme hos de aller fleste. Kvernen er like fin å plassere på kjøkkenbordet som på kjøkkenbenken. Kvernenes knopper er merket med S respektive P for salt og pepper. Velg mellom kverner i flere forskjellige størrelser, farger og former. Kvernene i serien Berlin finnes i størrelsene 12 cm til 30 cm.

Zassenhaus Hamburg

Kvernene i serien Hamburg prydes av et rustfritt bånd øverst. Designet er rett og elegant. Velg mellom kverner for salt og pepper, som skiller seg mellom knoppene som er merket med S respektive P. Kvernene i serien Hamburg er laget i bøk eller lakkert bøk. Kvernene finnes kun i en størrelse, 18 cm.

Zassenhaus Frankfurt

For de som ønsker en rett og stilfull kvernmodell, er Frankfurt-serien den rette. Kvernene finnes i oliven, bøk og wenge. Kvernenes knopper er merket med S og P for at du skal kunne skille dem fra hverandre.
Kvernene i serien Frankfurt finnes i størrelsene:
 • 14 cm
 • 18 cm
 • 24 cm
 • 30 cm

Skjærebrett og timere

I tillegg til kverner har selskapet også skjærebrett i både plast og tre. Velg mellom skjærebrett i flere forskjellige tresorter. Du kan også finne lekre timere som hjelper deg å ha kontroll på tiden når du lager mat. Du kan med andre ord oppgradere kjøkkenet med flere gjenstander enn kun kverner fra varemerket.