/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Zwiesel

Zwiesel Glass har en 150 års lang tradisjon med glassproduksjon. Enten det gjelder vinglass, champagneglass eller andre krystallglass lages de av et unikt klingende Tritan glass. I 2020 slo det tyske selskapet sammen to varemerker til et felles paraplyvaremerke.
Zwiesel
Zwiesel
På lager
Varemerke

    Z

Kategori
Designer
Materiale
Farge
Pris
kr
kr
141 produkter
40 av 141 produkter

Schott Zwiesel + Zwiesel 1872 = Zwiesel Glass

Det betyr at Schott Zwiesels populære glasskolleksjoner Ivento, Modo og Vervino, i tillegg til 1872 kolleksjonene Enoteca, Gusto, Air og Air Sense nå produseres under det felles navnet.

Carl Philip Bernadotte Air Glass

I Sverige er de mest kjente for glasskolleksjonen Air som er et samarbeid mellom glassprodusenten, Prins Carl Philip Bernadotte og Oscar Kylberg.
Designduoen Bernadotte & Kylberg har designet glasskolleksjonen Air i to serier, Air og Air Sense. Begge seriene inneholder blant annet vannglass, chardonnayglass, rieslingglass, bordeauxglass, champagneglass og glass for dessertvin. I samarbeidet har de funnet den perfekte balansen mellom form, funksjon og en opplevelse for alle sanser.

Unikt klingende glass

Å være en opplevelse for alle sanser er noe som glassprodusenten streber etter. Takket være sitt unikt utviklede Tritan krystallglass er glassene ikke bare skinnende, oppvaskmaskin sikre vinglass som tåler støt, men skiller seg også ut for sine hørbare egenskaper. Klangen som høres av å skåle med et par Zwiesel vinglass er unik og har blitt et utmerket trekk for varemerket.

Glass for vinelskere

Har du noen gang skålt på en restaurant er sjansen stor for at du har hørt denne klangen. Glassene har lenge vært restaurantbransjens favorittglass ettersom de er veldig robuste vinglass og samtidig vinkjennerens førstevalg ettersom ulike serier er designet spesifikt for ulike druer.
Hvis du drikker fra et Zwiesel Cabernet glass, forsterker den unike formen på glasset druens utmerkede trekk og forhøyer smak og duftopplevelsen.
De har glass som er utviklet for druer laget på Chardonnay, Riesling, Bordeaux, Rioja og champagneglass. Det finnes også allroundglass for røde viner og vinglass som er spesielt passende for hvite viner.

Vervino og Enoteca

Forskjellen mellom disse seriene er at Enotecaglass er munnblåste mens Vervinoglass er maskinblåste. Den munnblåste Enotecaserien er tynnere og hvert glass er unikt, mens Vervinoserien er rettere og har mer moderne former.
De maskinproduserte glassene er perfekte for vinsmaking ettersom de er eksakt like, til forskjell fra de munnblåste glassene som har små ulikheter som kan endre vinens smak og aroma.

Zwiesel vs Riedel

En glassprodusent som Zwiesel ofte sammenlignes med er Riedel. Begge produsentene har lang erfaring med å lage glass og begge er i forkant av utviklingen av glass. Riedel har også de druespesifikke vinglassene i sine Vinum og Veritas serier.

Zwiesel på Cervera

Vi på Cervera er stolte over å kunne tilby begge produsentene sine vinglass i vårt sortiment.
Drikker du heller øl, finnes det også en rekke ølglass fra Zwiesel i samme høye kvalitet. Serien Beer Basic Craft er, i likhet med vinglassene, unikt designet. Så enten din favoritt er Lager eller IPA finnes det et ølglass for den ølsorten.
Lyden av en skål med disse ølglassene er den samme som den unike klangen når du skåler med vinglassene.
Og det “Sounds like a Celebration”, som deres slogan lyder!