/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Modern House

Det norske varemerket Modern House lager produkter med et skandinavisk design. Er du på jakt etter en stilig brødkurv, ovnsform, knivsett, termos eller nye champagneglass? I så fall har Modern House det du søker.
Modern House
Modern House
Finns i lager
674 produkter
40 av 674 produkter

Modern House - Funksjonelle kjøkkenredskaper

Varemerket ønsker at vi skal nyte både å lage maten og å spise den. Derfor lager de produkter som gjør både matlagingen og serveringen til en nytelse. I tillegg til at produktene har et vakkert design, er de også funksjonelle. Savner du noe til kjøkkenet finner du det mest sannsynlig hos dette varemerket.

Et bredt sortiment

I sortimentet finner du det meste til kjøkkenet. Alt er laget av høy kvalitet, i et gjennomtenkt design. Liker du å lage mat og setter pris på fine kjøkkenprodukter, er produktene fra Modern House noe for deg. Kjøp til deg selv eller gi bort til noen som er glad i å stå på kjøkkenet. Det finnes noe for alle i sortimentet.

Modern House servise

Modern House tilbyr serviser, både til hverdags og til festligere anledninger. Sortimentet inneholder serviser i alt fra keramikk til høykvalitets porselen. Her vil du garantert finne et servise tilpasset deg og dine behov.

Modern House tacosett

En klassiker fra Modern House er tacosettet med et roterende fat og tilhørende skåler, som gjør det enkelt for alle rundt bordet å forsyne seg. Tacosettet komme ri en fin gaveforpakning som gjør den til den perfekte gaven å gi bort til tacoelskeren.

Modern House brødkurv

Med en brødkurv får brødet en fin presentasjon. Hos varemerket finner du brødkurver i forskjellige størrelser.

Modern House isform

Med store iskuber til drinken får du både en fin drink og unngår at drinker blir vannet ut med det første. Varemerket har flere isformer som lager store iskuber. Velg mellom å lage firkantede og runde isformer.

Modern House ovnsform

Hos varemerket finner du praktiske ildfaste former med lokk. Ovnsformene kan brukes til matlagingen, serveringen og til oppbevaring av maten. Ovnsformene er slitesterke takket være at de er brent i høye temperaturer. I kjøleskapet kan du oppbevare ovnsformene stablet på hverandre, med lokkene i mellom. Når du ikke bruker ovnsformene kan du i stedet plassere dem i hverandre.

Modern House knivsett

North knivsett inneholder ergonomiske kniver laget av tre og kvalitativt rustfritt stål. Knivsettet inneholder de viktigste knivene for hverdagens matlaging. Unn deg selv nye kniver eller gi de bort til noen som skal flytte hjemmefra.

Modern House knivblokk

I sortimentet finner du knivblokker i flere forskjellige varianter. Med en magnetisk knivblokk holder du orden på knivene og slipper at de ligger å gnisser mot hverandre i kjøkkenskuffen. Modern House tilbyr vakre knivblokk i bambus.

Modern House bakeredskaper - skål med håndtak

Varemerket tilbyr alt fra flere forskjellige skåler til målesett. Store skåler passer like godt til bakingen som til matlagingen. Skålene finnes i forskjellige størrelser og er laget av rustfritt stål og har et håndtak som gjør at du kan holde i skålen mens du visper eller rører rundt. Har du først begynt å bruke en skål med et gripevennlig håndtak, kommer du antagelig ikke til å ville gå tilbake til en skål uten håndtak. Takket være at skålen har en silikonkledd underside, sklir den ikke rundt på kjøkkenbenken. Smidigere enn det blir det neppe.

Modern House glass

Modern House tilbyr et bredt sortiment av glass. Enten du er på jakt etter champagneglass, vinglass eller vannglass.