/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Hackman

Hackman har produsert bestikk siden 1876 - Finsk kvalitet og tradisjon! Sortimentet består blant annet av barnebestikk prydet med de populære figurene fra Mummidalen, som er basert på Tove Janssons originalbilder. Et must for de små som skal lære seg å spise selv.
Hackman
Hackman
På lager
Kategori
Varemerke

    H

  • M

Designer
Materiale
Farge
Pris
kr
kr
189 produkter
40 av 189 produkter

Hackman bestikk

Hackman lager kvalitative bestikk og bestikksett for både voksne og barn. Siden lang tid tilbake er Hackman ledende innen produksjonen av nordiske bestikk.

Barnebestikk med Mummi

Sortimentet av barnebestikk består blant annet av bestikk som er prydet med mummitrollene. Barnebestikket er mindre enn bestikket som er beregnet for voksne, de passer derfor utmerket for små hender. De er rett og slett et must for de som skal lære seg å spise selv.
Hackmans barnebestikk med Mummi er perfekte for en som skal få sitt første bestikk. Hackmans mummibestikk har motiv av innbyggerne i Mummidalen. Enten du er på jakt etter et bestikk med Mummitrollet, Snorkfrøken, Mummimamma eller Lille My, finner du det mest sannsynlig i Hackmans brede sortiment.
Bestikket med mummi selges både stykkevis og i sett. Et bestikksett for barn er perfekt å gi bort i bursdagsgave, julegave eller som dåpsgave.

Mummi til kaffen

Mummibestikket er ikke kun reservert for de små. Det finnes også kaffeskjeer og teskjeer med Mummi på. Kaffeskjeene og teskjeene passer like bra til de voksne sin kaffe som for barnas selskap.
For et komplett mummi-kaffeselskap har Hackman også en kakespade med Mummimamma på, i sortimentet sitt. Inviter alle mummifantaster i selskap og la alle mummifigurene få være med. For selskapet blir jo enda morsommere hvis Mummipappa, Mummimamma, Mummitrollet, Snorkfrøken og Lille My er med på et hjørne, eller hva?

Hackmans historie

Hackman har en historie som strekker seg langt tilbake. I 1790 flyttet Johan Friedrich Hackman fra Bremen, Tyskland. Han åpnet da et handelshus i Vyborg i Russland. Handelshuset var et trevarehus.
Trevarehuset gikk bra og han innså fort at det også fantes en etterspørsel i Finland. Det gjorde at Hackman ved 1800-tallets begynnelse kjøpte bruket Sorskakoski i Finland.

Produksjon av bestikk

Produksjonen av bestikk ble startet opp i 1876. Da ble produksjonen ledet av den yngre Johan Fredrich. Bestikket ble laget på et sted nære Vyborg.
På begynnelsen av 1800-tallet ble produksjonen av bestikk flyttet helt til Sorsakoski. En brann på bruket førte til at sagen som ble brukt til å sage tre gikk i stykker. Da ble det besluttet at man kun skulle arbeide med metallindustrien.

Rustfritt stål åpnet opp for flere muligheter

Når det rustfrie stålet kom på 1920-tallet forandret alt seg. Mulighetene ble flere. Det rustfrie stålet gjorde det mulig å formgi bestikket på mange flere måter. Materialet var også betydelig mer praktisk, også for brukerne.

Kasseroller og kjøkkenredskap

På 1950-tallet begynte selskapet å produsere kasseroller, kaffepanner og andre kjøkkenredskaper.

Kaj Franck og Bertil Gardberg

Når designerne Kaj Franck og Bertil Gardberg ga bestikket et nytt design, fikk bestikket et nytt preg og etterspørselen etter bestikket økte ytterligere. Siden den gang har selskapet samarbeidet med flere populære designere, som alle har vært med på å sette sitt spesielle touch på bestikket.

Fiskars Group

Hackman er i dag et av Fiskars Groups populære varemerker. Den høye kvaliteten og det solide designet er vanskelig å motstå. Det er derfor ikke så rart at produktene har blitt såpass populære. Kasserollene og stekepannene fra Hackman har siden januar 2016 hatt Fiskars logo. Tross det er de lette å gjenkjenne ved at de har beholdt den samme forpakningen som tidligere.