/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen er et dansk design- og innredningsvaremerke med base i København. Det ble grunnlagt i Danmark i 1955 og har spesialisert seg på nordisk design med fokus på rustikke materialer av høy kvalitet.
Broste Copenhagen
Broste Copenhagen
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
124 produkter
40 av 124 produkter
Med inspirasjon fra andre deler av verden som gifter seg med den nordiske stilen, har de skapt flere moderne designklassikere der Nordic-seriene med vakkert porselen er de aller mest kjente. Selskapet forener trendy med tradisjonelt, alt med et langsiktig bærekraftfokus. Varemerket er Svanemerket, noe som innebærer at det oppfyller en rekke krav på bærekraft, kvalitet og etikk.
Fra å ha vært mest kjent for sine lys og servietter, har Broste Copenhagen kommet til å utvide sortimentet betraktelig. De tilbyr i dag både møbler, porselen og interiørdetaljer. I dag er de et av Skandinavias ledende varemerker innen innredning og design. Med sitt brede og varierte sortiment kan man definitivt konstatere at de lever opp til søken etter å tilby noe for enhver smak.

Designprosess

Designerne på Broste Copenhagen jobber ut i fra en nøye prosess med å utvikle produktene som utgjør det brede sortimentet. Den nordiske kulturen og livsstilen står i fokus for designet, for hvem den er tenkt til å passe. Inspirasjon og materiale til produktene hentes gjennom reiser til forskjellige deler av verden, som deretter blandes inn i den nordiske og skandinaviske grunnen som alltid finnes der i designprosessen. I prosessen legges det stor vekt på å bevare de inngående materialenes kvalitet, for å skape produkter av høy kvalitet signert det velkjente nordiske designet.
To kolleksjoner gis ut hvert år, med alt som kan tenkes å behøves til innredning og funksjon i hjemmet. I forsøket på å beholde den fine balansen mellom nordisk tradisjon og dagens trender, jobber Broste sitt team av kreatører daglig med å utvikle sortimentet og lage nye tidløse design. På denne måten skapes produkter som passer utmerket til den nordiske livsstilen, i dag og i morgen.
Broste har gjennomført flere samarbeid med forskjellige designere. Maiken Lindhardt, Ulrik Nordetoft, Maria Bertsen og Aurelien Barbry er noen eksempler.

Broste Copenhagen Produkter

Fra Broste Copenhagen kommer alt fra vakre håndblåste vaser, for eksempel serien Ada, til herlige bordduker i lin, som Gracie-serien. Serviset Grød, med lekkert porselen i glassert steintøy, er utviklet i samarbeid med den populære grøtrestauranten Grød i København. I sortimentet finnes det også elegante bestikkserier i rustfritt stål, som Hune og Sletten.

Moderne designklassikere

Broste er kanskje mest kjent for sine populære porselensserier Nordic Sea, Nordic Sand og Nordic Coal. Det rustikke porselenet med naturlige ujevnheter og farger inspirert av nordiske naturelement, gjør det dekkede bordet mer unikt og iøynefallende.
Nordic Sea er den originale designen i Nordic-seriene og ble utgitt i 2009. Siden den gang har den, med sine myke grå, grønne og blå nyanser og utsøkte håndmalte striper inspirert av havets bølger, blitt verdsatt av både gourmetrestauranter og private hjem. Også den gullfargede bestikkserien Tvis er et verdsatt design fra Broste Copenhagen. Med sitt rustikke og tidløse design har disse produktene etetrhvert blitt ansett som moderne designklassikere.

Serier

Serier fra Broste Copenhagen:
  • Grød
  • Nordic Coal
  • Nordic Sand
  • Nordic Sea
Broste Copenhagen tallerken