/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Pillivuyt

Porselen fra Pillivuyt er en favoritt på mange middagsbord. Og hva er vel vakrere enn tidløst fransk design? Pillivuyt kan du stole på for å skape den perfekte kulinariske opplevelsen - fra ovn til bord.
Pillivuyt
Pillivuyt
Finns i lager
Varumärke

    B

  • C

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
98 produkter
40 av 98 produkter
Den perfekte kombinasjonen av elegant design og fantastisk holdbarhet oppnås i Frankrike, der hvert produkt gjennomgår en omfattende kvalitetsvurdering. Hver minste feil blir rettet før det franske porselenet lander hos konsumenten. Et varemerke du kan stole på år etter år.
Hos oss på Cervera finner du det meste du kan tenke deg fra Pillivuyt - tallerkener, ovnsikre skåler og former, suppeskåler (du har vel ikke gått glipp av den populære suppeskålen med løven?), kopper og kakefat.

Farge og form

Egenskaper

Porselenet er ikke bare veldig slag- og støtsikkert. Pillivuyts ovnssikre produkter tåler også veldig raske og store temperaturendringer fra 30 minusgrader til 350 plussgrader - slik at du kan ta ut fatet fra fryseren og sette det rett inn i en varm ovn. Hemmeligheten er Pillivuyts porselensmasse som de fremstiller selv. Den spesielle porselensmassen i kombinasjon med en ekstremt hard glasur og brenning i høy temperatur, gjør porselenet eksepsjonelt holdbart.

Design

Pillivuyts fat og former er kjent og verdsatt for sitt tidløse design. Det spiller ingen rolle om du foretrekker mer eksperimentelle borddekkinger eller om du heller holder deg til mer tradisjonelle - Pillivuyt kan kombineres med det meste. Plissé og Sancerre er to av de mest populære seriene.

Plissé

Pillivuyt Plissé er en av de mest verdsatte kolleksjonene. Plissé har et klassisk design som har eksistert helt siden midten av nittenhundretallet. Som navnet antyder utmerker porselenet seg med sine elegante plisseringer som fører tankene til tekstilens verden. En klassisk kolleksjon som blir verdsatt i selv de strengeste borddekkingene.

Sancerre

Pillivuyt Sancerre er også en elsket serie som har fått navnet sitt fra den franske byen med samme navn, kjent for sine herlige viner. Porselenet Sancerre er en enklere slektning til Plissé, som også er klassisk, stilrent og passer både til hverdags og til fest.

Passer like bra på kjøkkenet som på spisebordet

Pillivuyt har lykkes med den vanskelige kunsten å lage porselen som tåler både hverdagen på kjøkkenet og som er vakkert å sette på bordet til middagsselskapet. Hvordan da, kan man spørre seg? Det er nemlig slik at Pillivuyt allerede på 1900-tallet slo seg sammen med det franske kokkelauget, som siden den gang har vært en del av Pillivuyts produksjonsprosess. Porselenet har på en måten blitt utformet etter de erfarne kokkene sine behov og ønsker, og skuffer ingen.

Historie

I over to hundre år har Pillivuyt vært engasjert i produksjonen av kvalitetsporselen og er i dag en av verdens eldste og mest respekterte porselensprodusenter. Selskapet ble grunnlagt allerede i 1818 i det romantiske kulinariske Frankrike. Her snakker vi håndverktradisjon der håndverket går i arv fra generasjon til generasjon! Det franske porselenet produseres den dag i dag fortsatt i Frankrike, i den lille byen Mehun-sur-Yevre 25 mil utenfor Paris. Fabrikken er moderne men deler av produksjonen skjer fortsatt for hånd for å sikre høyeste kvalitet. Kvalitetskontrollen er svært nøye og hver minste feil er rettet opp i før porselenet lander i butikken.