/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Le Creuset

Le Creuset gryte er en investering for hele livet og er en uslåelig venn på kjøkkenet. Det er ingen hemmelighet at franskmennene kan sine ting og Le Creuset er enda et bevis på dette. Vi har gryter i forskjellige farger som blå, grønn, rød og creme.
Le Creuset
Le Creuset
Finns i lager
Varumärke

    A

  • D

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
500 produkter
40 av 500 produkter

Le Creuset gryte

Le Creuset har nesten blitt synonymt med de umåtelig populære støpejernsgrytene de lager i forskjellige størrelser og farger. En ekte klassiker som har uvurderlige egenskaper for alle kokker. Hva med en gryte som har en jevn varmefordeling, er enkel å rengjøre og i tillegg er lekker å se på? Gryten passer perfekt til nesten alle slags retter. Langkokt gryterett? Ikke noe problem. Bake brød? Absolutt! Velg blant farger som rød, blå og creme.

Størrelser

Le Creuset gryter finnes i mange forskjellige størrelser for alle slags kjøkken, matretter og behov. Hos oss på Cervera finner du minigryter på 0,25 liter og små, mellomstore og store gryter på 3,5 liter, 4,1 liter, 4,2 liter, 5 liter, 5,3 liter, 6,3 liter og 6,7 liter.

Farger

Le Creuset døper fargene til egne navn som meringue, vulkan, cerise og creme, noe som gjør det enkelt å være sikker på at du får riktig farge hvis du for eksempel kjøper flere gryter i forskjellige størrelser. Den rød gryten i fargen cerise er den klassiske, men det finnes også produkter i farger som turkis, blå og hvit.

Le Creuset minigryte

Har du sjekket ut den bedårende minigryten? Perfekt for matretter som skal serveres porsjonsvis eller for tilbehør som potetgrateng. Eller hvorfor ikke servere desserten i minigryten, kanskje en herlig fløyelsmyk Crème brûlée etter maten? Perfekt i den franske gryten, om du spør oss!

Le Creuset Signature

Le Creuset Signature er en serie gryter, buffetgryter og kasseroller i emaljert støpejern. I serien Signature finnes det også tallerkener i emaljert stentøy. Alt dette i klassiske farger og former, som man kan forvente seg av Le Creuset.

Utvalg

Le Creuset er nok mest kjent for sine gryter, men de tilbyr også pepperkvern og saltkvern, stekepanne, buffetgryte, ovnsform, minigryter og tallerkener. Her finnes altså det meste du kan tenke deg.

Pepperkvern og saltkvern

Pepper- og saltkvernene kan reguleres på knotten for å male saltet og pepperen så grovt eller fint som du ønsker. De finnes også i forskjellige farger og er selvsagt laget med samme presisjon og høye kvalitet som kjennetegner Le Creuset.

Stekepanne

Le Creuset tilbyr stekepanner i forskjellige varianter og farger. En av de mest populære er støpejernspannen med trehåndtak, men her finnes det noe for alle. Hva med en stekepanne i rustfritt stål, eller stekepanner i ulike farger for å matche gryten din? Eller kanskje en omelettpanne? Velg blant de franske stekepannene og finn din favoritt.

Ovnsform

Utvalget av Le Creusets ovnsformer er også stort. Her finnes sett av ovnsformer, runde og firkantede ovnsformer, støpejernsformer, ovnsformer i rustfritt stål, paiformer, bakeformer, ovnsformer i forskjellige størrelser. Hva er du på jakt etter?

Tallerkener

Vi har tallerkener i forskjellige varianter fra den klassiske serien Signature. Her finner du flate tallerkener i forskjellige størrelser, dype tallerkener for pasta og skåler på 16 cm i diameter til for eksempel frokostyoghurten eller snacks. Gå heller ikke glipp av de store serveringsfatene - alt dette i farger som matcher øvrige produkter. Alle tallerkener er laget av stentøy og er glassert.

Livstidsgaranti på støpejern

Husk å spare på kvitteringen, for da gjelder garantien livet ut. Garantien dekker produksjonsfeil, men ikke skader som har kommet av feilaktig bruk. Riper, flekker, korrosjon eller overopphetingsskader dekkes ikke av garantien.

Historie

Året var 1925 da to belgiske forretningsmenn møttes på Brusselmessen. Det var altså opplagt hvordan gryten ble til - Armand Desaegher og Octave Aubecq var nemlig spesialister på emaljering og støping. De slo sine kloke hoder sammen og utviklet produksjonsprosessen for støpejernsgryten - en prosess som er den samme den dag i dag! De startet deretter et støperi et stykke utenfor Paris og siden den gang har historien om grytene vokst seg større enn noen kunne ane.