/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Signature

Serien Le Creuset Signature består av gryter, buffetgryter og kasseroller i emaljert støpejern. I likhet med andre produkter fra Le Creuset, består produktene fra Le Creuset Signature serien av støpejern. Alt er laget av høyeste kvalitet, med stor presisjon.
Signature
Signature
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
11 produkter
11 av 11 produkter

Signature støpejernsgryte

Serien består av flere forskjellige typer støpejernsgryter, både når det gjelder størrelse og design. Det finnes både gryter med lokk i glass og gryter med lokk i støpejern.

Støpejernsgryte med glasslokk

De emaljerte støpejernsgrytene med glasslokk er perfekte hvis du vil kunne se det du lager, uten å måtte løfte på lokket. Det solide glasset tåler opp til 200 grader.
Støpejernsgrytene med glasslokk finnes i følgende størrelser:
  • 4,2 liter
  • 5,3 liter

Støpejernsgryte med støpejernslokk

Støpejernsgryten med lokk i samme materiale som gryten er en ordentlig klassiker.
Støpejernsgrytene med støpejernslokk finnes i følgende størrelser:
  • 25,2 cm i diameter, 4,2 liter
  • 24 cm i diameter, 5 liter
  • 27 cm i diameter, 4,1 liter

Signature buffetgryte

Signature buffetgryte med glasslokk er laget av emaljert støpejern. Buffetgryten finnes i svart, blått og den klassiske oransje fargen.

Signature kasserolle

Kasserollen har en diameter på 16 cm og rommer 1,5 liter, og finnes i fargene svart, oransje og rød. Kasserollen er perfekt å bruke for å koke opp mindre mengder pasta, grønnsaker eller ris. Eller hvorfor ikke bruke den som sausekjele? 

Støpejern

Fordelen med støpejern er at varmen fordeles jevnt over hele overflaten. Gryten beholder varmen sin, også etter at kokeplaten er slått av. Det innebærer at du kan spare energi, samtidig som det er praktisk at maten holder seg varm i gryta når du setter den frem på bordet.
Du kan bruke støpejern på varmekilder, også induksjonsplate. Gryta kan også brukes i ovn og ved grilling.

Emaljert støpejern

Grytens emalje gjør grytene slitesterke. Tar du vare på gryten din på rett måte, kommer den til å følge med deg veldig lenge.
Takket være at støpejernet er emaljert, kan du bruke gryten til matoppbevaring over natten, uten at maten blir ødelagt.
De emaljerte grytene brennes ved temperaturerer på 840 grader. Emaljen blir på den måten holdbar og hygienisk.
Gryten vaskes for hånd eller i oppvaskmaskin. Det er enkelt å få gryten helt ren. Du kan derfor bruke den til alt fra fiskeretter til brødbaking, uten at du trenger å bekymre deg over at det du lager skal få smak av noe du tidligere har hatt i gryten.

Farger

Le Creuset er kjent for at deres emaljerte støpejernsgryter kommer i flere farger. I Le Creuset Signature finner du gryter og kasseroller i oransje, svart, blått, rødt, hvitt og grått. Hvilken er din favoritt?
Den mest kjente fargen er den oransjerøde, kalt Volcanic, som de fleste sikkert forbinder med Le Creuset. Fargen har eksistert siden starten på Le Creuset. Inspirasjonen til fargen er hentet fra fargen på smeltet støpejern.

Le Creuset

Det hele startet i 1925 med at Armand Desaegher og Octave Aubecw møttes på Brusselmessen. De hadde hvert sitt ekspertise område: emaljering og støping. Resten er, som man sier, historie. Selv i dag brukes den samme teknologien som Desaegher og Aubecw brukte da de utviklet den første gryten.