/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch lager porselen av høy kvalitet. Selskapet har en historie som strekker seg nesten 300 år tilbake og drives i dag av den 8. generasjonen. I tillegg til porselen finner du også alt fra champagneglass til grillbestikk.
Villeroy & Boch
Villeroy & Boch
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
312 produkter
40 av 312 produkter

Villeroy & Boch porselen

Villeroy & Boch kan porselen. I sortimentet finner du dype tallerkener, mattallerkener, pastatallerkener, fat, suppeskåler, kopper og mye mer. Varemerket tilbyr produkter i flere forskjellige stiler. Det finnes derfor noe for alle.

Villeroy & Boch - produkter til det dekkede bordet

Selskapet tilbyr det meste til det dekkede bordet. Er du på jakt etter bestikk, drikkeglass, champagneglass, vinglass, grillkniver eller karafler, finner du det i det brede sortimentet.

Villeroy & Boch champagneglass og andre drikkeglass

For et komplett måltid trenger du, i tillegg til vakkert porselen, også gjennomtenkte glass. Med rett glass til rett drikke kommer alle smakene til sin rett. Leter du etter champagneglass, vinglass eller vannglass, har du kommet helt riktig.

Villeroy & Boch - varemerkegrunnlag og historie

Selskapet står for tillit, inspirasjon og holdbarhet. Villeroy & Boch har to produktben. Det ene produktbenet står for produkter til det dekkede bordet, det andre for sanitetsporselen.

Historie

Siden 1809 har hovedkontoret ligget i Mettlach i Tyskland. Kontoret ligger nær et kloster fra 1600-tallet. Dette skaper et historisk miljø som er vanskelig å slå.
François Boch og Nicolas Villeroy grunnla selskapet i 1748. Den dag i dag er det samme familie som eier konsernet.

Serier

Villeroy & Boch har noe for alle. Mange av seriene kan kombineres med hverandre, for å få til et unikt og personlig dekket bord. Er du på jakt etter porselen som kan være med deg lenge, er Villeroy & Bochs porselen helt riktig for deg. Unn deg selv eller gi bort til noen som skal flytte hjemmefra, eller hvorfor ikke til brudeparet?

Pasta Passion

Er du en pastaelsker? I så fall bør du sjekke ut Pasta Passion, serien som er spesielt utviklet for deg som har en forkjærlighet til pasta. Delene er laget av slitesterkt porselen som tåler både oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

New Wave

Serien New Wave er laget av premiumporselen og ble utviklet i 2001. Serien inngår i Metropolitan Collection og kan beskrives som en stilren og levende serie. Porselenets myke bevegelse presenterer maten på en tiltalende måte.

Royal

Porselensdelene i serien Royal er laget av benporselen av høy kvalitet. Det stilrene designet gjør at porselenet passer godt å matche med porselensdeler også fra andre serier.

Artesano Original

Den innovative serien Artesano Original tilbyr nye måter å servere maten på. Sjekk ut serveringsstativet, som åpenlyst er noe utover det vanlige.

Casale Blu

Serien Casale Blu er inspirert av Italias keramikktradisjon rundt Tiber og Chiascios elver. Det vakre blå og hvite porselenet fremhever maten på en unik måte.

Gray Pearl

Serien Gray Pearl i dempede fargeskalaer og rene linjer blir et porselen å fortsette å sette pris på år etter år.

Manoir

Manoir kjennetegnes av sine enkle former og små detaljer. Det gjennomtenkte designet føles storslått og elegant, i sin enkelhet. Passer godt å kombinere med deler fra varemerkets andre serier.

Mariefleur Gris

Det er vanskelig å ikke bli glad av Mariefleur Gris. Det hvite porselenet prydes av et stilfullt blomstermønster som er vanskelig å motstå.