/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Muurla

Muurla sine produkter er lekne, men samtidig praktiske og svært lette å like. I sortimentet finnes produkter i emalje og glass med motiver av de populære Mummitrollene, Pippi Langstrømpe og Emil i Lønneberget. Like fine å kjøpe til seg selv som de er å gi bort i gave.
Muurla
Muurla
Finns i lager
Varumärke

    5

  • A

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
143 produkter
40 av 143 produkter

Emalje

Emalje er et fantastisk materiale på mange måter. Emalje er nikkel- og blyfri og passer derfor til dem som har nikkelallergi. Du trenger heller ikke å bekymre deg for at materialet skal slippe fra seg noen kjemiske stoffer.
Emaljeproduktene er robuste og lette. En kopp eller skål i emalje går ikke i stykker hvis den faller i gulvet, materialet tåler nemlig noen slag. Det gjør at produktene passer like godt å ha hjemme på frokostbordet, som å ta med ut på tur.

Mummikopper emalje

Liker du mummitrollene kommer du helt sikkert til å finne en emaljekopp som faller i smak, i Muurlas brede sortiment. Enten det er Mummimamma, Mummipappa eller noen av de andre mummikarakterene fra Mummidalen som er din favoritt, finnes de avbildet på Muurlas emaljekopper.
I tillegg til kopper i emalje med mummi, kan du også finne emaljeskåler og emaljekanner fra Muurla.

Pippi og Emil

Muurla har også emaljekopper med Pippi Langstrømpe og Emil i Lønneberget. Perfekt for Astrid Lindgren-fantasten.

Mummiprodukter

I tillegg til produkter i emalje med ulike mummifigurer på kan du også finne serveringsbrett, oppbevaringskurver, lys, flasker og lyslykter med de forskjellige mummikarakterene. For mummielskeren er Muurlas produkter på mange måter en drøm.
Mummiproduktene kommer i flere forskjellige farger og former. Enten du vil ha en rosa, blå, grønn eller hvit kopp, skjærebrett eller oppbevaringskurv, finner du det hos Muurla. Du kan med andre ord velge både favorittkarakteren og favorittfargen din.

Serien Nordic

I serien Nordic finner du produkter med illustrasjoner i svart-hvitt som forestiller ville dyr som lever i Norden, som elger, reinsdyr, laks, bjørner og ravner. Det finnes også produkter med motiv av barskog. Perfekt å ha på hytta som ligger nære naturen eller i byen som en påminnelse om naturen som er der i nærheten. Eller hvorfor ikke ta med som gave hvis du skal til utlandet og vil ha med deg noe som minner om Norden?

Glassprodukter

Muurla holder fortsatt på å lage glass. Det var jo slik alt begynte. Produktene i glass kommer med motiver av populære karakterer som Mummitrollene, Pippi Langstrømpe og Emil, men også i form av stilrene glassprodukter uten motiv. Er du for eksempel på jakt etter en vannkanne, vanningsball, vase eller lysholder i en elegant form, finner du det hos Muurla. Glassproduktene uten trykk har en leken form som både føles uventet og selvklar på en og samme gang.

Historie

Det var i 1974 Muurla åpnet sin første butikk. Muurla var da en fabrikkbutikk med beliggenhet ved en motorvei. Tanken var at forbipasserende kunne stoppe, ta en pause på turen, se hvordan glass blir produsert og kanskje også ta en kaffepause. Og det var også akkurat slik det ble og faktisk enda mer. Det som startet som et stopp på veien ble etterhvert et eget turistmål.
Det finnes fortsatt glass i Muurlas sortiment, men nå også mye mer. Muurlas emaljeprodukter har slått gjennom stort over hele verden og det er ikke så rart. De lekne og samtidig praktiske produktene er lette å like. De passer like godt å kjøpe til seg selv som å gi bort i gave til noen man er glad i.