/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Watt & Veke

Watt & Veke tilbyr belysning utover det vanlige. Lampene er like mye design som lyskilder. I sortimentet finner du julestjerner, plafonder og bordlamper som er vanskelig å motstå.
Watt & Veke
Watt & Veke
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
43 produkter
40 av 43 produkter

Watt & Veke julestjerne

Selskapet tilbyr et bredt sortiment av julestjerner. Julestjernene i papir lages i India, sørøst fra New Delhi. Papirstjernen stammer faktisk fra India. Varemerket tilbyr et bredt sortiment av papirstjerner.
Er du på jakt etter en vakker papirstjerne til å henge opp i vinduet når julen begynner å nærme seg, har selskapet mest sannsynlig det du leter etter. For å lage de beste papirstjernene tester selskapet, sammen med leverandørene, hele tiden forskjellige materialer og finisher. En papirstjerne fra selskapet skal holde i mange år. Stjernene er spesielt anpasset for det kalde nordiske klimaet og limes derfor flere ganger for å kunne stå imot det.

Watt & Veke Snøblomst

Snøblomst julestjerne har blitt varemerkets signaturstjerne. Snøblomst julestjerne er tilgjengelig i flere forskjellige farger. Papirstjernen er bygd opp av flere lag kalkerpapir som skaper et fantastisk lys når lampen er tent. Snøblomst finnes i flere forskjellige størrelser. Hvorfor ikke henge opp flere sammen i vinduet?

Watt & Veke Oslo

Norges natur har fungert som inspirasjonskilde når julestjernen Oslo har blitt designet. Stjernens noe kantete form balanseres opp av det myke lyset som oppstår takket være kalkerpapiret.

Watt & Veke Eldig

Julestjernens form ligner ildens flammer, derfor navnet Eldig. Eldig er en julestjerne med karakter som er vanskelig å motstå. Som de andre papirstjernene er også Eldig oppbygd av flere lag tynt papir.

Watt & Veke Maja

Denne papirstjernen er laget av et tykkere papir og finnes i flere forskjellige farger. Forgyll vinduet med julestjernen Maja.

Watt & Veke plafond

En plafond er perfekt på de stedene der du ikke har plass til en hengende taklampe, eller hvis du rett og slett foretrekker noe mer diskret. Selskapet tilbyr flere vakre plafonder, blant annet Ellipse og Anna.

Watt & Veke bordlampe

Selskapet designer klassiske bordlamper som er vanskelige å motstå. Velg selv hvilken lampefot du vil kombinere med hvilken skjerm. Både lampeføtter og skjermer selges separat for at du skal kunne sette sammen en lampe som passer perfekt hjemme hos deg.

Watt & Veke lampeskjerm

Lampeskjermene fra selskapet er elegante og stilrene. Lola lampeskjerm er laget i viskose og fløyel, noe som skaper et fantastisk skimmer.

Watt & Veke Ellipse

Ellipse lampe finnes både som hengende taklampe og plafond. Ellipse kan lignes et elegant romskip og er laget i bomullsjersey fra Boel & Jan.

Om selskapet

Selskapet ble grunnlagt i 1998 med målet om at hverdagen skulle bli lysere med hjelp av lamper som fungerer som mer enn bare belysning. Selskapet designer både klassiske produkter og mer moderne produkter som skiller seg ut.
Selskapet vil at en lampe skal være mer enn kun en lyskilde. En skal skal også fungere som en del av innredningen, derfor legger selskapet stor vekt på både design og lyskvalitet.

Miljøfokus

Når produktene produseres står miljøet i fokus. Fabrikken er lagt til et grønt område. Ettersom rent drikkevann er en mangelvare i India, brukes det ikke noe vann i produksjonen. For å spare på elektrisitet har fabrikken mange store vinduer som lyser opp fabrikklokalet, noe som også skaper et godt arbeidsmiljø. De fleste av de som jobber med å produsere stjernene er kvinner. Det innebærer at hvis du kjøper en stjerne bidrar du til at kvinner i India har mulighet til å bli mer selvstendige. Tekstilen som brukes er fullstendig resirkulert.