/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Staub

Staub er et verdenskjent fransk selskap som lager høykvalitative kjøkkenredskap i hovedsakelig støpejern og keramikk og kombinerer modernitet med tradisjon i fransk stil. Med en kombinasjon av klassisk design, praktiske funksjoner og høy kvalitet får man disse støpejernsproduktene som holder livet ut.
Staub
Staub
På lager
Varemerke

    K

Kategori
Designer
Materiale
Farge
Pris
kr
kr
54 produkter
40 av 54 produkter

Gryter, panner, kjøkkenredskap og kokekar

Aller mest populære er støpejernsgrytene fra Staub. Robuste, stilige og herlige å bruke har de blitt et av kjennetegnene til varemerket. Men Staub er mye mer enn det. De tilbyr også fonduegryter, grillpanner, kjøkkenredskap og herlige kopper, tallerkener og skåler. Gå heller ikke glipp av den populære minigryten, som er perfekt til varme desserter eller tilbehør som serveres i porsjoner.

Støpejern for alle anledninger

Hvorfor støpejern? Støpejern fordeler varmen jevnt, er enkel å bruke for både nybegynnere og erfarne kokker og er et holdbart materiale. Din emaljerte støpejernsgryte fra Staub er en investering for fremtiden. Den blir nemlig bare bedre med tiden! Fettet fra maten du tilbereder i den trenger ned i støpejernets porer og blir som et naturlig non stick-belegg. Grytene kan også brukes på alle slags komfyrer, samt i ovnen, og er derfor perfekt til det meste: langkok, gryter, sauser, kjøtt, til og med kaldhevet brød og surdeigsbrød.

Unikt håndverk

Hvert kokekar er unikt og produseres fortsatt for hånd i Frankrike i hele 20 forskjellige steg, som inkluderer alt fra smelting av materialet til støping i sand, risting, sliping og maling. Ikke rart at det tar en hel uke og 10-20 personer for å produsere en støpejernsgryte!

Design

Farge, form og kvalitet er Staubs slagord. Uansett om det er ovnsformer, gryter, panner eller kjøkkentilbehør du er på jakt etter, så er Staub svaret. Støpejernsgrytene kommer i forskjellige former, farger og størrelser og er så fine å se på at de gjerne kan stå fremme og fungere som en interiørdetalj på kjøkkenet.

Slik tar du vare på støpejernsgrytene og støpejernspannene dine fra Staub

Før første bruk

Du er sikkert ivrig etter å prøve den nye stekepannen eller gryten din. Skyll først med varmt vann, la den tørke og pensle innsiden med litt nøytral matolje. Varm deretter opp på komfyren på lav temperatur og tørk av overflødig olje etter noen minutter. Nå er den klar!

Vedlikeholdsråd

  • Bruk redskaper av plast, silikon eller tre for å unngå at emaljen skades.
  • Vask helst for hånd med oppvaskmiddel og varmt vann.
  • Har noe brent seg fast i bunn, ikke skarp det bort. Fyll i stedet karet med vann og litt oppvaskmiddel, la det stå en liten stund til det brente har løst seg opp og vask deretter som vanlig for hånd.
  • Smør inn i blant med matolje og tørk bort alt det overflødige før du setter tilbake karet. På den måten beholder emaljen glansen sin.

Staub? Hvem er det?

Navnet kommer fra mannen som designet den første gryten for Staub, Francis Staub. På en tid uten data kunne man såklart ikke modellere frem en prototype på skjermen, så Francis og kollegaene hans lagde dem i tre. Det skjedde i 1975 i regionen Alsace i Frankrike, som er kjent for sin rike historie, håndverk og gastronomi. Det er ikke rart at Staub oser kjærlighet til mat, for hva er vel en fransk husholdning uten en støpejernsgryte? Varemerket er svært verdsatt også i restaurantbransjen og det sies at nesten halvparten av Michelinkokkene i Frankrike benytter seg av de populære produktene!