/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Zwilling

Zwilling har et bredt sortiment kjøkkenprodukter. Er du på jakt etter kjøkkenredskaper som holder høy kvalitet, har varemerket det du leter etter. Enten du leter etter bestikk, kniver, knivblokk, matbokser, skjærebrett, kasseroller, knivbryner, stekespader, slipesteiner, termoser, ostehøvler, sakser, visper eller utkjerner, har Zwilling det.
Zwilling
Zwilling
Saatavilla
Tuoteryhmä
Tuotemerkki

    A

  • B

Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
kr
kr
224 produkter
40 av 224 produkter

Zwilling kniver

Zwilling har et bredt sortiment av kniver. Trenger du en kokkekniv, brødkniv, fileteringskniv, østerskniv, santukokniv, skrellekniv eller tournierkniv, finner du det i Zwillings knivsortiment.

Zwilling Gourmet

Knivene i serien Gourmet er laget i to steg, noe som skaper en symmetrisk kant der knivens vinkel er 15 grader på hver side. Knivene i serien har et ergonomisk håndtak som gjør at det er lett å jobbe med kniven. Knivbladet er laget av en blanding av krom og kull. Takket være FRIODUR®-is-herdingen blir stålet fleksibelt og beskytter bladet mot rustangrep. Herdingen gjør også at kniven holdes skarp lenge. Knivene produseres i Solingen i Tyskland.

Zwilling Pro

Serien har kniver for både profesjonelle kokker og amatører. Knivene er utviklet med en nytenkende teknikk, etter et tradisjonelt design. Knivene i serien produseres i Tyskland og er designet av Matteo Thun i Italia.

Twin Pollux

Serien er laget av det patenterte og kvalitative stålet Friodur®. Du får livstidsgaranti på knivenes material- og eventuelt produksjonsfeil.

Zwilling kasseroller

Varemerket har kasseroller i flere forskjellige varianter , som selges både stykkevis og i sett. Med et nytt kasserollesett oppdaterer du raskt kasserollene dine.
Velg mellom forskjellige kasserolleserier, som Cube, True Flow, Pico, Moment S og Vitality.

Bestikk

Er du på jakt etter et nytt bestikksett, finner du også det i sortimentet. Zwilling har svarte bestikk, bestikk i rustfritt stål og barnebestikk med motiver. I tillegg til spisebestikk finnes det også grillbestikk, latteskjeer, drinkskjeer, espressoskjeer, salatbestikk og kakespader.

Termos

Med en mattermos og en termos til drikke er du rustet for tur eller piknik. Zwilling har termoser av høy kvalitet, til både mat og drikke. Velg mellom hvite og svarte termoser.

Dørslag

Dørslagene fra Zwilling kommer i flere forskjellige størrelser og er laget for å passe varemerkets kasseroller. Dørslagene kan du bruke som sil, eller til å dampkoke råvarer. Vil du ha et dørslag av høy kvalitet i 18/10 matt børstet stål, er dørslagene i serien Twins Specials helt riktige for deg.

Historie

Selskapet har eksistert siden 1731, som var det året Peter Henckels registrerte varemerket. Siden den gang har selskapet fortsatt å vokse. Selskapet har tatt patent på flere materialer.
Noen høydepunkter fra Zwillings historie:
  • I 1808 ble den første outleten åpnet i Berlin.
  • I 1855 får selskapet den høyeste utmerkelsen på Verdensmessen i Paris.
  • I 1909 ble det første datterselskapet startet i USA.
  • I 1938 ble selskapet bevilget patent for sin saks “Küchenhilfe”. Saksen finnes fortsatt i sortiment den dag i dag.
  • I 1976 ble knivene FOUR STAR utviklet. Knivserien produseres fortsatt etter samme design.
  • I 2005 ble varemerket etablert i Kina og blir ett av landets mest anerkjente premiumvaremerker.
Liker du stilrene produkter som komme til å være med deg lenge, er Zwillings produkter helt rett for deg. Perfekt å gi bort til noen som liker å stå på kjøkkenet, eller kanskje til en som snart skal flytte hjemmefra?