/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Pols Potten

Pols Potten er kjent for sine håndlagde produkter med fokus på mønster, farger og unike innredningsdetaljer til hjemmet. Flere av dem har blitt moderne designklassikere, slik som, lysestaken Drip og vasen Coral.
Pols Potten
Pols Potten
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
88 produkter
40 av 88 produkter

Pols Potten lysestake

Er du ute etter en ny spennende lysestake eller en kandelaber? Sjekk ut Pols Potten sine populære serier som kommer i flere ulike design og farger som gull, sølv, messing og svart:
  • Drip
  • Twiggy
  • Apple Tree

Porselen

I sortimentet finner du fargerikt porselen som garantert løfter borddekkingen din til nye høyder. I kolleksjonen Chess finner du rutete kopper, tallerkener, asjetter, tekanner og oppbevaringsbokser. Det finnes også mer dempede farger som pastellfarget porselen eller kopper og tallerkener med sykkelmotiv.

Vaser

Style hjemmet ditt med den populære vasen Coral eller serien Steps som finnes i forskjellige størrelser og farger. Med de håndlagde vasene i spennende design, kan du sette et lekent og personlig preg på innredningen din.

Pols Potten glass

Hvis du er ute etter fargerike glass, har Pols Potten flere forskjellige varianter i sitt sortiment. Alt fra champagneglass, vinglass og drikkeglass i herlige farger og mønstre. Glassene kommer i flerpakning med ulike farger, noe som gjør at gjestene dine enkelt kan skille på sine glass.

Varemerket

Pols Potten er et hollandsk varemerke som ble grunnlagt i Amsterdam i 1986 og har siden den gang skapt fargerike og lekne innredningsdetaljer i samarbeid med flere designere. Produktene er designet med grundige detaljer, på en unik måte og med gjennomtenkte materialer.
Er du på jakt etter den lille interiørdetaljen som er noe utover det vanlige, er Pols Potten definitivt et utmerket valg.