/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Root7

Root7 designer vannflasker, to-go kopper og termokopper i fine farger og slitesterkt materiale. Flaskene av rustfritt stål holder drikkene dine både varme og kalde lengre!
Root7
Root7
Finns i lager
Kategori
Varumärke

    A

  • B

Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
6 produkter
6 av 6 produkter

Root7 vannflaske

Det brittiske varemerket designer og produserer et bredt sortiment av innovative vannflasker, termoser, glass, karafler, korketrekkere og mye mer. Deres produkter er laget av høykvalitative materialer, som rustfritt stål, glass, tre og kork og alle har et lekkert design som gjør at du gjerne tar med deg flasken hvor enn du går.

Root7 Termoflaske for kulde og varme

Termoflasken er en rustfri stålflaske som holder drikken din kald i 30 timer eller varm i opp til 20 timer.
Vannflasken i metall er isolert og holder kulden og varmen veldig godt på grunn av at den er belagt med doble isolerte lag av kobber. Det gjør også at den er veldig støtbestandig.

Root7 Onebottle

Dette er en termoflaske for vann som har et elegant og ergonomisk design som gjør den lett å bære og drikke fra. Vannflasken har også et sikkert og lekkasjefritt lokk som hindrer søl og ulykker med drikke som renner ut i vesken når du oppbevarer den der.

Root7 på Cervera

Hos oss på Cervera finner du vannflasker, termoflasker og to-go kopper i flere forskjellige farger og størrelser. Flaskene er designet for å være den eneste flasken du noensinne vil trenge. Det er en vannflaske for reisen, for jobben eller for treningen. Du kan velge den flasken som passer din personlighet og dine behov best, og vite at hvilken termoflaske du enn velger er det en flaske som kommer til å holde: både varme, kulde og lenge ettersom den er så robust.