/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Yaxell

Yaxell har et bredt sortiment med ulike kniver. Du kan finne alt fra en brødkniv, fileteringskniv, grønnsakskniv til en skrellekniv. Hos Yaxell kan du også finne knivsliper og slipestein av høy kvalitet.
Yaxell
Yaxell
Saatavilla
Tuotemerkki

    A

  • M

Tuoteryhmä
Suunnittelija
Materiaali
Väri
Hinta
kr
kr
65 produkter
40 av 65 produkter
Det japanske familieselskapet Yaxell ble grunnlagt i 1932 i Seki. Byen Seki ligger på øya Honshu og er kjent for å være fremstående når det kommer til kniv- og sverdproduksjon. Yaxells suksess er basert på en velbalansert balanse mellom gammel tradisjonell kunnskap og ny teknologi.
Yaxell har vært i fremkant siden selskapet ble grunnlagt og beholder i dag plassen sin som en av landets ledende knivprodusenter. Knivene verdsettes av både profesjonelle og hobbykokker. Kvaliteten og skarpheten er vanskelig å slå.
De aller fleste vet verdien av å ha rett kniv til rett formål. Med Yaxell blir det ekstra tydelig at en god kniv gjør en stor del av jobben når du lager mat.

Zen

Yaxell Zen er en skarp kniv med et vakkert utseende. Knivene i serien er oppbygde av 37 lag stål. Knivens kjerne består av VG10-stål og de andre lagene består av rustbestandig stål i mykere materiale. Bladet har et hamret utseende og skaftet i micarta er svart.

Ran

Ran betyr “den utmerkede” og man kan virkelig si at knivene lever opp til sitt navn. De 69 lagene av damaskusstål gir knivene deres fantastiske skarphet.
Å damaskere innebærer at man sveiser sammen lag av jern og stål. På den måten får bladet samme skjerm på som stål og samme seighet som jern. Ved etsingen av knivene fremtrer et vakkert mønster på bladet. Teknikken damaskere er døpt etter byen Damaskus.

Yo-u

Knivene i serien To-u er oppbygd av tre lag stål. I midten et hardt VG10-stål og lagene rundt består av et rustbestandig mykere stål. Knivenes hardhetsgrad er 61 HRC. Håndtaket består av pakkawood. Pakkawood er laget av tre og en spesialplast som sammensveises under høyt trykk. Materialets antibakterielle egenskaper er passer perfekt til en kjøkkenkniv.

Gou

Gou betyr “den enestående” og passer knivserien der knivene består av 101 lag damuskusstål. Kjernen består av SG2-stål og de andre lagene består av et mykere stål som tåler rust godt. Knivene er skarpe med en skarphet som du kan regne med holder lenge. Det japanske tegnet for Gou (den enestående) er gravert på hvert knivblad. Hardhetsgraden er 62-62 HRC.
Micarta består av en linduk og en spesialplast som sammensveises under høyt trykk. Materialet tåler vann og blir klassert som hygienisk. Med andre ord et perfekt materiale for noe som skal brukes på kjøkkenet.

Super Gou

I denne serien Super Gou er knivenes blad oppbygd av 161 lag stål som damaskeres. Kjernen består av SG2 som er et pulverstål. Hardhetsgraden er 63 HRC.

Super Gou Ypsilon

Liker du Super Gou kommer du til å bli enda mer imponert av Super Gou Ypsilon. Knivene består av 193 lag stål med en pulverstålkjerne av SG2. Det harde karboninnholdet i pulverstålet gjør at kniveggen kan slipes utrolig skarp. Knivens hardhetsgrad er 63 HRC. En krysantemum pryder knivens håndtak.Blomsten krysantemum brukes for å symbolisere Japans keiserdømme.

Knivtilbehør

Ta vare på kniven din fra Yaxell på rett måte ved hjelp av rett knivtilbehør.