/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Ariete

Italienske Ariete er et ærverdig varemerke som ble grunnlagt i 1964. Selskapet har basen sin i Toscana og tilbyr en mengde prisverdige husholdningsprodukter som kombinerer italiensk retrodesign med innovasjon og kvalitet.
Ariete
Ariete
Finns i lager
Varumärke

    A

  • B

Kategori
Material
Designer
Färg
Pris
kr
kr
90 produkter
40 av 90 produkter

Ariete Popcornmaskin

I Arietes brede sortiment finner du alt fra kaffemaskiner, pastamaskiner og airfryere til iskremmaskiner og sjokoladefontener, samt de populære popcornmaskinene fra serien Party Time. På under 2 minutter lager popcornmaskinen fantastiske luftige popcorn som du kan nyte til filmkvelden eller servere gjestene dine. Ariete har med andre ord kjøkkenmaskiner som passer til både hverdags og til fest!

Ariete Party Time

Ariete Party Time er serien for deg som ønsker litt mer fest i hverdagen. Det lekne designet fører tankene til 50-tallets og den amerikanske dineren, og blir en perfekt gave til nostalgikeren. Part Time-serien består av popcornmaskiner, sjokoladefontener, vaffeljern og crepespanner, alle i rødt eller blått.

Ariete Vintage

Ariete Vintage kommer garantert å tilføre en følelse av nostalgi på kjøkkenet. Det runde designet har hentet inspirasjon fra 50-tallet og finnes i forskjellige pastellfarger. I Vintage-serien finner du husholdningsassistenter, espressomaskiner og pizzaovner som du enkelt matcher med brødristere, vannkokere og sitruspresser, for å gi kjøkkenet ditt et enhetlig uttrykk.
Siden 2001 inngår Ariete i det italienske De’Longhi-konsernet.