/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

PotteryJo

Med keramikktallerkener fra PotteryJo får du et mer fargerikt og levende dekket bord. De vakre håndlagde tallerkene og skålene i keramikk skaper en hjemmekoselig følelse. Enten du leter etter en tallerken, skål, fat, asjett, oppleggingsfat eller kakefat finner du det hos PotteryJo.
PotteryJo
PotteryJo
Finns i lager
225 produkter
40 av 225 produkter

Grønn tallerken eller svart tallerken?

PotteryJo kan farge. Alle deler kommer i et flertall forskjellige farger. Fyll bordet med fargerike tallerkener, eller velg en dusere fargeskala på porselenet. De forskjellige delene finnes i blant annet grønt, gult, grått, rosa eller svart. Enten du skal dekke enhetlig i en farge eller blande flere ulike farger er det mulig, takket være det brede sortimentet der alt passer sammen. 
Noen glasurer har eksistert siden 2011, noen er midlertidige glasurer som er produsert for en bestemt kolleksjon eller sesong.

PotteryJo Serier

Med det fargerike porselenet får du en hyggelig borddekking. Den solide keramikken er både leken og imøtekommende. PotteryJo har flere forskjellige serier som du med fordel kan kombinere med hverdandre.

PotteryJo Daisy

Daisy ble lansert i 2011 og var den første kolleksjonen selskapet lanserte. Mønsterets inspirasjon kommer fra et mønster som ble funnet på fabrikken i Portugal. Det opprinnelige mønsteret er sannsynligvis fra 1800-tallet. Daisy er en oppdatert versjon av dette mønsteret. 

PotteryJo Daria

I år 2017 designet Johanna Hampf serien Daria i leirgods. Daria har deretter blitt lansert på nytt i steintøy, som er tyngre og mer solid enn leirgods.

Lages for hånd

Hver tallerken, skål, asjett er unik. Dette ettersom alt lages for hånd på fabrikken i Portugal. Ser du nøye etter kan du derfor oppdage visse forskjeller mellom hvert produkt.

Miljøvennlig glasur

Når Hampf grunnla PotteryJo var målet å designe et vakkert porselen, der produksjonen var miljøvennlig. Slik ble det også.
Selskapet bruker ikke glasurer som inneholder bly. Takket være at samme fabrikk står for hele produksjonen, fra leire til brenning, kan de ha full kontroll på alle materialene. For å sikkerhetsstille at produktene opprettholder standarden som selskapet har satt opp, testes de også regelmessig av en tredjepart. Miljøet er høyt prioritert av PotteryJo.

Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin

Produktene i leirgods kan brukes i mikrobølgeovn og kan vaskes i oppvaskmaskin. Noen av produktene, i steintøy, er i tillegg ovnssikre. Les alltid i produktbeskrivelsen hva som gjelder for det spesifikke produktet som du skal bruke. Unngå å utsette keramikken for store temperaturforandringer. Unngå også å legge keramikken i vannbad lengre enn nødvendig.

Historie

Selskapet ble grunnlagt i 2011 av Johanna Hampf. Hampf hadde tidligere jobbet med mote og hadde derfor allerede vane og erfaring når det kom til å jobbe med farge og form.

Inspirasjon fra familie og venner

Hampfs inspirasjon kommer fra det hun selv verdsetter, som å arrangere store middagsinvitasjoner, omgås med barna sine, bake og nyte litt ekstra av den første koppen med kaffe om morgenen. Med andre ord, det er de øyeblikkene som hun setter mest pris på i hverdagen sin som inspirerer mest.
Familie og venner betyr alt for Hampf. Med keramikken sin vil hun skape en atmosfære som føles hjemmekoselig og familiær. Målet er at produktene hennes kan brukes av familier rundt hele verden.