/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Aida

Det danske selskapet Aida har siden 1953 designet prisgunstig og stilrent porselen, bestikk og andre bordartikler til borddekkingen. Med serier som Raw og Harvey i skandinavisk design, passer produktene like godt til hverdagsmiddagen som til festmåltidet.
Aida
Aida
På lager
Varemerke

    A

  • B

Kategori
Designer
Materiale
Farge
Pris
kr
kr
473 produkter
40 av 473 produkter

Aida Raw

Serien Raw fra Aida er mest kjent for sine fine bestikk, men kolleksjonen rommer alt du kan tenke deg til det dekkede bordet, med alt fra tallerkener og kopper til bordbrikker og serviettringer. Alt steintøy i serien har blitt herdet i ovnen to ganger for å få et sterkt og holdbart materiale samtidig som prosessen gir en fin melert overflate. Mange av fargene på porselenet - northern green, metallic brown og midnight blue - speiler den nordiske naturen, som sammen med den naturlige og rå overflaten passer utmerket med myke tekstiler som linservietter i 100% lin fra Aida.

Aida Bestikk

Aida er Danmarks ledende leverandør av bestikk og deres produkter selges verden rundt. Varemerket er velkjent for sitt slitesterke bestikk og den populære serien med gullbestikk fra Raw kommer i både 16 og 48 deler, samt også i svart, rustfritt og matt roségull. Aida tilbyr også bestikk fra serien Atelier som lages i fargene svart, gull og rustfri og i sett på 4, 16 og 40 deler. Utover disse settene finnes også barnebestikk, dessertskjeer og kaffeskjeer i forskjellig design.

Aida porselen

I Aida sitt sortiment finnes flere ulike serier av porselen som tilbyr ulike stiler for alle anledninger.
  • Raw er rustikt i sitt design med jordnære farger som grønt, brunt og grått, og rå materialer.
  • Groovy er til forskjell fra Raw, blankt og har et moderne design med riflede kanter. Fargene går i hvitt, svart og blått og her kan du velge å enten kombinere ulike farger for en spennende borddekking eller så kjøper du hele settet i samme farge for en klassisk og enhetlig stil.
  • Passion er også denne serien mer mot den klassiske retningen med en romantisk benhvit farge. Her finnes tallerkener i ulike varianter, skåler og kopper som garantert kommer til å holde over tid.
  • Quadro er serien som tilbyr firkantede tallerkener i et iøynefallende design. Tallerkene er brent på 1200 grader for sterk holdbarhet.
  • Relief har tallerkener, kopper og krus i et diskret design med subtilt men vakkert mønster. Likt Raw kommer produktene i jordnære farger som blått, grønt og grått som er utrolig fine å kombinere sammen.

Glass

I Aidas glassortiment finnes tre hovedserier som tilbyr forskjellige stiler på glass, samtlige laget av blyfritt glass med krystallik finish. Passion Connoisseur er kolleksjonen for deg som ønsker glass i et tidløst design med tynn stett på vin- og champagneglassene. Harvey består av whiskyglass, cocktailglass og diverse andre drinkglass med et elegant mønster som er inspirert av klassiske krystallglass som definitivt forhøyer smaksopplevelsen på drinkene dine. Søholm Sonja-serien skiller seg ut fra de øvrige glassene med håndlagde og munnblåste fargede drikkeglass som gjør hvert glass unikt. Passer fint å kombinere med de mer klassiske glassene fra Aida for et festlig dekket bord.

Raw Creative glass

Denne kolleksjonen består av produkter av glass med små bobler i, som gjør hvert eksemplar unikt. Serien består av fine fat, skåler og tallerkener i både klart og sotet glass.