/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Gulasch på villsvin
Skjær kjøttet i 2x2 cm terninger og brun dem i en kjele. Ta bare litt kjøtt om gangen i stekepannen. Legg over til en gryte eller en tykkbunnet kasserolle.Stek også hakket løk og terninger av paprika og legg over til kasserollen.Tilsett tomatpuré, sitron og krydder, hell i vann slik at det dekker og la gulasjen koke til kjøttet er mørt.Hvis du vil ha gulasjen litt mer mettende, koker du potetterninger nestenHa på litt revet sitronskall når du serverer, og server med rømme og et godt brød.

Gulasch på villsvin

Ingredienser

4 port
- 1 kg villsvinkjøtt kuttet i 2x2 cm terninger. Bruk gjerne bog, eller en annen del av steken: fransyska, ytterlår, roastbiff
- 2 fedd hvitløk
- 1 gul løk hakket
- 2 ss tomatpuré
- 3 paprika gjerne ulike farger; gul, oransje, rød
- 1 laurbærblad
- 1 ss brødsmuler
- 1 ts chilipulver
- 1/2 ts cayennepepper
- 1 ss paprikapulver
- 1/2 sitron - saft og revet skall
- salt og pepper
- olje til steking
- ca 1 liter vann
- 1 terning grønnsaksbuljong
- evt. tilsettes 4 poteter i terninger i 15 minutter før servering
Skjær kjøttet i 2x2 cm terninger og brun dem i en kjele. Ta bare litt kjøtt om gangen i stekepannen. Legg over til en gryte eller en tykkbunnet kasserolle.
Stek også hakket løk og terninger av paprika og legg over til kasserollen.
Tilsett tomatpuré, sitron og krydder, hell i vann slik at det dekker og la gulasjen koke til kjøttet er mørt.
Hvis du vil ha gulasjen litt mer mettende, koker du potetterninger nesten
myk og lar dem koke med gulasjen de siste minuttene før servering.
Ha på litt revet sitronskall når du serverer, og server med rømme og et godt brød.

Legg igjen en anmeldelse