/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Alt for påskens matlaging

Oppskrifter og 6 tips for å lykkes med påskematen
Alt for påskens matlaging
Alt for påskens matlaging
Snart er den etterlengtede påsken her! Vi inviterer nære og kjære til en vårlig middag med smaksrike primører og runder av med en skikkelig sukkerbombe til dessert. Med noen enkle knep holder du anstrengningen (og oppvasken!) til et minimum slik at du kan nyte vårsolen, påskegodteriet og samværet med dine nærmeste. God påske!

6 tips for å lykkes med påskematen

  • Lag en enkel opplegging! For våren 2024 ønsker vi virkelig at det skal gå fort på kjøkkenet - også når det kommer til å forberede de ordentlig store og spesielle middagene. Invester i et solid skjærebrett som du kan legge opp masse god fingermat på - for eksempel skinke, frisk frukt og grønt og mange gode oster, kjeks og annet som faller i smak!
  • Vi fortsetter på “gjør det enklere”-temaet. Airfryer er oppfinnelsen som har reddet matlagingen for mange i en hektisk hverdag. Hvorfor ikke luftfritere til påskebordet? Både de vårfriske primørene, kjøttet og til og med desserten kan du lage i en airfryer.
  • Lammet er et ikonisk innslag på manges påskebord. Med hvorfor ikke lage påskelammet sous vide? Minimal anstrengning, minimal oppvask og perfekt resultat. Litt vårprimører til det, så er det klart.
  • I stedet for å fikle med egghalvdeler og topping, kan du prøve å bake eggene i ovnen på en seng av grønne blader og skudd. Vend det grønne i litt olivenolje, salte og pepre. Så knekker du opp i eggene og setter det inn i ovnen - ferdig.
  • Farge eggene økologisk - go organic! Du vet vel at du kan få de fineste fargene på eggene dine ved å farge dem ved å koke de sammen med løkskall, rødkål eller løvetann. Hvorfor ikke prøve å farge eggehvitene også!
  • Ønsker du å imponere? Lag din egen sild! Med fem minutters sild går det raskt og enkelt, og du kan med fordel forberede det i god tid før påsken.

Alt til påskebaksten

Hva planlegger du å by på til dessert på påskebordet? Enten du vil by på en enkel men supergod rullekake, en avansert dessertbuffé eller hvis du til og med vil prøve å lage eget påskegodteri - så har vi på Cervera alt du trenger til vårens store bakeprosjekt. Glem ikke også å la deg inspirere av alle våre deilige dessertoppskrifter!