/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Dekk opp til vår

Dekk opp til vår
Dekk opp til vår
Vår. Ordet klinger godt og veldig, veldig snart kan vi glemme alt som heter slaps, snø og is og igjen vekke naturen til liv.
Kanskje snøklokkene allerede kan skimtes? Kanskje har trekkfuglene allerede begynt å kvitre på de solfylte tidlige vårdagene? Hos oss på Cervera forbereder vi oss for en veldig etterlengtet vår - full av farge, karakter og minneverdige øyeblikk! Vi ser frem til en vår der vi igjen kan samles i store selskap og invitere til sprakende primørmiddager rundt fantastiske borddekkinger med duftende vårbuketter. Velkommen til våren på Cervera!

Such a character!

Vårens borddekking er alt annet enn beskjeden, der miks og match (eller mismatch!) er det absolutte stikkordet. Vi tør å blande herlige vårfarger med dristige mønster eller former som skiller seg ut, for å skape en varierende borddekking med karakter. Tenk utenfor de tradisjonelle borddekkingsrammene. Legg for eksempel til bestikk i en nyanse eller finish som popper, uventede fargerike servietter eller dekorer med vårlige snittblomster som et symbol for vårens fruktbarhet. La borddekkingen ta for seg og inviter til en dundrende vårmiddag, som få kommer til å glemme!

Farget glass

Apropos å tenke utenfor de tradisjonelle borddekkingsreglene - hvorfor ikke også utforske og eksperimentere på glassfronten? I mange sesonger har de transparente glassene vært i fokus. Nå er det imidlertid på høy tid at glass i alle regnbuens farger finner veien inn på det dekkede bordet. Hva med vannglass i en havblå nyanse, rogivende grønn eller trendy lyslilla? Et fargerikt drikkeglass i kombinasjon med et mer klassisk vinglass på stett i transparent glass tar middagsopplevelsen til et nytt nivå!

Bestikk i fokus

Når man dekker bordet har man en tendens til å glemme en liten detalj - bestikket. Kanskje man bruker samme bestikk til alle anledninger av ren vane? Faktum er imidlertid at bestikket kan gjøre underverker for borddekkingen din og endre helhetsopplevelsen totalt. For eksempel gir det å legge til gullbestikk til en vårlig borddekking med avslappende men poppende farger ikke bare en luksuriøs følelse, men markerer også at noe litt ekstra skjer. Attention to details rett og slett, som setter den lille prikken over i’en!

Primør-premiere

Finnes det noe bedre med våren enn sesongens første, velduftende primører? Har vi flaks kan de første lekkerbitene faktisk komme allerede i skiftet mars/april i de sørlige delene av landet! Sørg for at du klar til primør-premieren og forbered oppleggingsfatene, formene, buffégrytene og skålene som du trenger for å kunne invitere til en dundrende vårfest!