/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Påske på fjellhytta

Påske på fjellhytta
Påske på fjellhytta
Endelig er våren snart her med varmen på inntog (selv om vi kanskje må ta oss gjennom en og annen snøbyge først) og ikke minst, for mange av oss, den etterlengtede påsken med oppfriskende aktiviteter ute i det fri! Uansett om du tilbringer tiden hjemme eller i skibakken, så er jo det beste turmålet rett rundt hjørnet - naturen. Hvorfor ikke koke en herlig termos med kaffe og pakke appelsiner og Kvikk lunsj for å utforske omgivelsene dine? Eller hvorfor ikke omgås utendørs med de du liker aller mest rundt et varmende friluftskjøkken og lage god mat i naturen? På Cervera har vi alt du trenger for en koselig stund ute i det fri!
Finnes det noe bedre enn mat som tilberedes og spises ute i naturen? Ta med deg stekebordet eller stormkjøkkenet og smart forberedte ingredienser til en herlig lunsj eller middag ute i skog og mark.
Ta med familien, vennene eller nyt litt egentid med en piknik på skogsturen eller nyt en herlig stund på en eng. Ta med ferdige brødskiver, en deilig pastasalat eller hvorfor ikke den siste trenden - Baked Oats?
Baked Oats for 2 personer
1 dl havregryn
1 banan
1 egg
2 ts kakao
1 ts peanøttsmør
1 ts bakepulver
Bland havregryn, banan, egg, kakao, peanøttsmør og bakepulver i en skål. Ha eventuelt litt melk av valgfri sort i for å få en litt mer rennende konsistens. Hell ned i en mindre ildfast form og bak i ca 15 min på 180 grader. Ta med en boks med ferske bær til pikniken og server!