/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

/general/header/action/cart(/miniBasket/productsCount)

/miniBasket/emptyBasket/heading

Charlotte Royale - gulrotpåskekake fylt med sitroncheesecakeBUNNEN2 egg 180 g lyst muscovadosukker120 g hvetemel1 ts vaniljesukker1 ts kanel1 ts malt ingefær2 krm vaniljepulver 1 ts bikarbonat1 ts bakepulver50 g mais- eller rapsolje (0,5 dl) 100 g fint revne gulrøtter (ca 2 dl) FYLL50 g romtemperert smør60 g melis (1 dl) 2 ts vaniljesukker1 krm vaniljepulver300 g kald Philadelphiaost 1 ts finrevet limeskallSITRONCHEESECAKE250 g mascarpone1 boks kondensert melk (397 g ) 1 dl lemoncurd1 krm vaniljepulver2 ts vaniljesukker5 dl fløte2 nyper flaksalt 1 liten sitron, zest + saft4 stk gelatinbladerDEKORASJON "FUGLEREIR"Glassnudler Valfrig sjokolade, for eksempel Ruby for å gjøre reiret rosa Mandelsjokoladeegg Friske bær Penséer
Rullekake1. Sett ovnen på 200 grader varmluft, 225 grader vanlig ovn.2. Visp egg og sukker porøst.3. Bland de tørre ingrediensene i en bolle og vend forsiktig dem ned i eggeblandingen.4. Riv gulrøttene (på den fine siden av rivjernet) og vend dem og oljen ned i de øvrige ingrediensene.5. Legg et bakepapir på et stekebrett. Bre ut røren jevnt over bakepapiret.6. Bak i midten av ovnen i ca 5-7 minutter, til kaken er gjennombakt.7. Ta ut kaken fra ovnen, vend den oppned på et nytt bakepapir som du har sukret litt. Ta av det gamle bakepapiret forsiktig og la kaken avkjøles helt. (Hvis papiret er vanskelig å fjerne så pleier det å hjelpe å fukte det litt).Fyll1. Visp smøret i ca 2-3 minutter.2. Bland i melis, vaniljesukker, vaniljepulver og visp i noen minutter til.3. Vend i Philadelphiaosten og limeskallet og visp til du har en stiv frosting. Ikke overvisp.4. Bre fyllet tynt over den kalde kaken. Rull sammen til en rullekake.5. Legg rullekaken en kort stund i fryseren, del deretter opp i ca 1 cm tykke skiver.6. Kle en 2-liters skål med plastfolie og plasser ut skivene langs med bunnen og sidene slik at hele skålen dekkes.7. Sett inn skålen i fryseren mens du lager cheesecakefyllet.Cheesecake1. Begynn med å bløtlegge gelatinbladene i ca 5 min.2. Visp sammen mascarpone, kondensert melk, lemoncurd, vaniljesukker og vaniljepulver til en kremet masse med hjelp av en håndmikser.3. Tilsett fløten og visp ytterligere noen minutter.4. Bland i sitronsaften/cesten sammen med to nyper flaksalt.5. Hell tilslutt av vannet fra de bløtlagte gelatinbladene og smelt i mikroen i ca 20-30 sekunder. Ta deretter noen matskjeer av fyllet og bland ut i gelatinblandningen før du rører ut blandningen jevnt i fyllet.6 .Hell deretter fyllet i skålen over rullekaken og legg på de siste bitene av rullekaken på toppen. La den stivne i minst 4 timer i kjøleskapet før den dekoreres.7. Ta frem kaken straks før servering og topp med fuglereiret og fyll med valgfri dekorasjon, for eksempel mandelsjokoladeegg, friske bær og penséer.8. Server tilslutt og nyt!Fuglereiret1. Kle noen skåler eller glass med plastfolie.2. Bryt i stykker nudlene och dypp dem i smeltet sjokolade.3. Form dem slik at de ser ut som fuglereir og legg i skålene eller glassene.4. La stivne i kjøleskapet.

Charlotte Royale - gulrotpåskekake fylt med sitroncheesecake

Server en vakker og imponerende gulrotkake til påskefeiringen. Gi kaken en unik twist ved å dekorere den med et kreativt fuglerede av glassnudler og fargerike små påskeegg. Her finner du oppskriften på Charlotte Royale-kaken, et bakverk som ikke bare smaker himmelsk, men som også agerer som et visuellt mesterverk. Hos oss på Cervera finner du alt du kan tenkes deg å trenge for å skape den perfekte påskekaken, fra oppskrift til dekorasjonstips.
Charlotte Royale - gulrotpåskekake fylt med sitroncheesecake
Ingredienser
BUNNEN
2 egg
180 g lyst muscovadosukker
120 g hvetemel
1 ts vaniljesukker
1 ts kanel
1 ts malt ingefær
2 krm vaniljepulver
1 ts bikarbonat
1 ts bakepulver
50 g mais- eller rapsolje (0,5 dl)
100 g fint revne gulrøtter (ca 2 dl)

FYLL
50 g romtemperert smør
60 g melis (1 dl)
2 ts vaniljesukker
1 krm vaniljepulver
300 g kald Philadelphiaost
1 ts finrevet limeskall

SITRONCHEESECAKE
250 g mascarpone
1 boks kondensert melk (397 g )
1 dl lemoncurd
1 krm vaniljepulver
2 ts vaniljesukker
5 dl fløte
2 nyper flaksalt
1 liten sitron, zest + saft
4 stk gelatinblader

DEKORASJON "FUGLEREIR"
Glassnudler
Valfrig sjokolade, for eksempel Ruby for å gjøre reiret rosa
Mandelsjokoladeegg
Friske bær
Penséer
Rullekake
1. Sett ovnen på 200 grader varmluft, 225 grader vanlig ovn.
2. Visp egg og sukker porøst.
3. Bland de tørre ingrediensene i en bolle og vend forsiktig dem ned i eggeblandingen.
4. Riv gulrøttene (på den fine siden av rivjernet) og vend dem og oljen ned i de øvrige ingrediensene.
5. Legg et bakepapir på et stekebrett. Bre ut røren jevnt over bakepapiret.
6. Bak i midten av ovnen i ca 5-7 minutter, til kaken er gjennombakt.
7. Ta ut kaken fra ovnen, vend den oppned på et nytt bakepapir som du har sukret litt. Ta av det gamle bakepapiret forsiktig og la kaken avkjøles helt. (Hvis papiret er vanskelig å fjerne så pleier det å hjelpe å fukte det litt).
Fyll
1. Visp smøret i ca 2-3 minutter.
2. Bland i melis, vaniljesukker, vaniljepulver og visp i noen minutter til.
3. Vend i Philadelphiaosten og limeskallet og visp til du har en stiv frosting. Ikke overvisp.
4. Bre fyllet tynt over den kalde kaken. Rull sammen til en rullekake.
5. Legg rullekaken en kort stund i fryseren, del deretter opp i ca 1 cm tykke skiver.
6. Kle en 2-liters skål med plastfolie og plasser ut skivene langs med bunnen og sidene slik at hele skålen dekkes.
7. Sett inn skålen i fryseren mens du lager cheesecakefyllet.
Cheesecake
1. Begynn med å bløtlegge gelatinbladene i ca 5 min.
2. Visp sammen mascarpone, kondensert melk, lemoncurd, vaniljesukker og vaniljepulver til en kremet masse med hjelp av en håndmikser.
3. Tilsett fløten og visp ytterligere noen minutter.
4. Bland i sitronsaften/cesten sammen med to nyper flaksalt.
5. Hell tilslutt av vannet fra de bløtlagte gelatinbladene og smelt i mikroen i ca 20-30 sekunder. Ta deretter noen matskjeer av fyllet og bland ut i gelatinblandningen før du rører ut blandningen jevnt i fyllet.
6 .Hell deretter fyllet i skålen over rullekaken og legg på de siste bitene av rullekaken på toppen. La den stivne i minst 4 timer i kjøleskapet før den dekoreres.
7. Ta frem kaken straks før servering og topp med fuglereiret og fyll med valgfri dekorasjon, for eksempel mandelsjokoladeegg, friske bær og penséer.
8. Server tilslutt og nyt!
Fuglereiret
1. Kle noen skåler eller glass med plastfolie.
2. Bryt i stykker nudlene och dypp dem i smeltet sjokolade.
3. Form dem slik at de ser ut som fuglereir og legg i skålene eller glassene.
4. La stivne i kjøleskapet.